padişah çadır branda tente 0212 56 18 91


nişanca mah eyüp bulvarı no 82 eyüp

Telefon1: 0212 576 18 91

Telefon2: 0212 613 86 08

Fax: 0212 613 86 08

Web: www.padisahcadir.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:16
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Açıklama : PADİSAH BRANDA olarak branda sektöründe her zaman ilklere imza atıyoruz. Sizin talepleriniz doğrultusunda, vermiş olduğunuz ölçülerle istediğiniz Çadır - Branda ve Tente modelini tasarlıyoruz.

Sağlam, kaliteli ve Türkiye standartlarının üstünde işçilik ve piyasanın altında fiyatlarımızla siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.

PADİSAH BRANDA, sektördeki yenilikleri takip ederek hergün kendini yenileyen ve en iyi hizmeti sizlere sunma gayretlerini sürdürmektedir. Türkiye`de branda denilince akla gelen ilk firma olan PADİSAH Branda tasarımları, modelleri ve hizmet kalitesiyle sektöründe öncü olmayı, izlenen olmayı sürdürecektir.
Bizler, çadır ve branda sektöründe kendisiyle yarışan bir kuruluş olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Müşterilerimizin hizmetin en iyisine layık oldukları ilkesi doğrultusunda, bulunduğumuz yeri bize layık gören müşterilerimize teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler

BRANDA ÇADIR TENTE SEKTÖRÜNDE LİDER KURULUŞ MAFSALLITENTE KÖRÜKLÜTENTE ŞANTİYEÇADIRI AFETÇADIRI HANGARÇADIRI KAMP ÇADIRI ŞEFFAKAPLAMA TIRBRANDALARI KİRALIKÇADIR OTOBRANDASI KAMYONETBRANDASI KAMYAONBRANDASI OTAĞÇADIRI MİKA İZALAOYOMLUÇADIRLAR AKRİLİKBRANDA HAMBEZ AKRİLİKKUMAŞ EĞLENCEÇADIRLRI TÖRENÇADIRLARI KİRALIKÇADIRLAR KONSERÇADIRLARI PVCBRANDALAR TOPTANBRANDASATIŞI PİLSA NAYLONBRANDA YARASAÇADIRLAR IPANAYIRÇADIRLARI BRANDACI BRANDACILAR ÇADIRCI ÇADIRCILAR TENTECİ TENTECİDE TENTECİLER KURBANÇADIRLARI ÖZELMİMARİTARZÇALIŞMALAR KAMUKURUMLARI CESETTORBALARI BELEDİYELER İHALELER SPORKLÜPLERİ VALİLİKLER BAKANLIKLAR TBMM DERNEKLER SİVİLTOPLUMKURULUŞLARI ASKERİBİRLİKLER İNŞAATFİRMALARI BANKALAR FUTBOLKLUPLERİ ... http://www.padisahbranda.com Anahtar Kelimeler:

#çadır,branda #tente.depo #hangar,iftar #yarasa,şantiye #şeffaf.çardak


Benzer Firmalar