perfetto sports club


kartaltepe mah.pembe ay sok.no 27 bakirköy / istanbul

Telefon1: 0212 542 11 92

Telefon2: 0212 542 11 94

Fax: 0212 542 11 93

Web: www.bakirkoysporsalonu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bakırköy` de 2008 yılında faaliyete başlayan Perfetto Sports Club, en son teknoloji ile üretilmiş ve tasarlanmış spor aletleriyle hizmet vermektedir.Profesyonel hizmet kalitesini Ön planda tuttuğumuz, kurumsal yapı ile aile ortamını sizlere sunduğumuz 1000 m2 lik tesimizde kardiovasküler egzersiz alanı, istasyon çalışma alanı.serbest ağırlık çalışma alanı, stüdyo dersleri, sauna, buhar banyosu, bio-empedans testi gibi bir çok hizmetimizle, eğitimli ve tecrübeli personelimizle sağlıklı yaşamın kapılarını sizlere sunmaktayız.

InBody Testi
Klübümüzde hertıangibir aktiviteve veya programa başlamadan önce Vücud Kompozîsyor Analiziniz yapılır.Bu analiz BIA adı verilen, el ve ayaklara temas eden elektrodlar yardımı İle yapılan elektriksel Ölçümler İle vücud suyu. yumuşak doku ve yağ miktarlarının ölçülmes işlemidir.

Bu sayede vücudun yağ-kas denegesini kontrol edebilir ve beslenme tarzınızın ne derece sağlıklı olduğunu çıkan sonuçlarda görebilirsiniz.

Klübümüz Hafta içi 08:00-23:00 Hafta Sonu ise 10:00-20:00 saatleri arasınde açıktır.KIübümüz üyeleri, üyelikleri boyunca Klübümüzdeki aktîvilerden sınırsız şekilde faydalanma imkanına sahiptirler.

AKTIVITELER
pilates
tae-bo
Yoga
aikido
step
kids kickboxing
fitness
bodY building
streching
sauna
aerobic
buhar banyosu
(Klübümüzde Bayan ve Erkek Üyelerimiziçin ayrı Sauna ve Buhar Banyolarımız Mevcuttur)


Ürün ve Hizmetler

AKTIVITELER
pilates
tae-bo
Yoga
aikido
step
kids kickboxing
fitness
bodY building
streching
sauna
aerobic
buhar banyosu
(Klübümüzde Bayan ve Erkek Üyelerimiziçin ayrı Sauna ve Buhar Banyolarımız Mevcuttur)

#bakirköy spor salonu #bakırköydeki spor salonları #bakirköydeki fitness salonları #bakirköy fitness salonu #bakirköy pilates salonu


Benzer Firmalar