Ofis Dünyası


Rasimpaşa Mah. Hayrullah Efendi Sok. No.23 Kadıköy -İstanbul

Telefon1: 02164500204

Telefon2: 02164500205

Fax: 02163361310

Web: www.ofisdunyasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında kurulmuş olan firmamız OFİS DÜNYASI LTD. ŞTİ. Günümüze kadar büro makineleri sektöründe müşterilerine hizmet vermekte olup, daima kaliteli, ekonomik ve hızlı çözümler sunmayı kendisine vizyon olarak benimsemiştir.



Kadıköy deki merkezi ve Tekirdağ daki şubesiyle sektörde önde gelen ithalatçı ve dağıtıcıların bayilik hizmetlerini yerine getirmekle beraber ofis otomasyonu konusundaki bir çok markanın satış ve satış sonrası servisini , her türlü sarf malzeme ihtiyacını karşılamayı başarı ile sağlamaktadır.

Ayrıca saygın müşterilerimize fotokopi makineleri ,yazıcılar ve çok fonksiyonlu cihazların istenilen özelliklere uygun olacak şekilde , kiralık olarak verilmesi konusunda da bir çok başarılı projeye de imza atmış bulunmaktadır.

Sizleri de değerli müşterilerimizden oluşan referanslarımız arasında görmek ve nice başarılarınızda da yanınızda olabilmek ümidiyle , işlerinizde başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

Sharp büro makinlerinin Yetkili bayisi olan firmamız SHARP fotkopi ve faks makinelerinin satış, servis ve sarf malzeme ihtiyaçlarını karşılanması konusunda müşterlerine yıllardır hizmet sağlamaktadır.Ayrıca firmamz diğer marka fotokopi, faks ve yazıcı makineleri gibi cihazlarında teknik servis ve satış hizmetlerinide yerine getirmektedir.

#SHARP FOTOKOPİ #sharp servis #fotokopi makinesi #kiralık fotokopi #fotokopi servis


Benzer Firmalar