Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » İZMİR Ambalaj Genel » Beypak Stretch Film Ambalaj Makine San. ve Tic. Ltd. Şti.

Beypak Stretch Film Ambalaj Makine San. ve Tic. Ltd. Şti.


Ege Serbest Bölgesi

Telefon1: 232-2580148

Telefon2:

Fax: 232-2580118

Web: www.beypak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beypak Stretch Film Ambalaj Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,
Bir Türk-Alman ortak girişimi olarak kurulmuş olup, EGE SERBEST BÖLGESİ’nde faaliyet göstermektedir.

Firmamız ambalaj makineleri ve ambalaj malzemeleri konusunda sizlere en iyiyi sunabilme amaçlı olarak, konularında uzman firmalarla çalışmaktadır.

Partnerimiz m+b Verpackungstechnik Gmbh, Almanya’nın en büyük, Avrupa’nın ise 3. büyük ambalaj firmasıdır.

Distüribitörü olduğumuz Robopac S.A. ise senelik 5000 adetin üzerinde ambalaj makinesi üretimi ile sektörde güvenilirliğini ve kalitesini ispatlamış, dünyanın en büyük üreticisidir.

Firmamız, sizlerin ortak kaygısı olan ürün nakliyesinin güvenliğini sağlama ve ürün kalitesini gösterir ambalajlama odaklı çalışmaktadır. Bu çalışmalar, teknik ve ticari açıdan haklı istek ve beklentilerinizi karşılamak yönünde olacaktır.

Planlama safhasından, çalışır hale getirilmiş ekipmanlara, servis, yedek parça ve makinelerde kullanılan ambalaj malzemeleri ile tam olarak bir ambalajlama çözümü sunmaktayız. Bu çözüm ile amaçlanan, doğru ürün ile doğru makine seçiminin yapılmasıdır. Sürekli gelişmekte olan standartlar ve teknoloji, tarafımızca takip edilerek değerlendirilmekte ve firmamız tarafından uygulanmaktadır


Ürün ve Hizmetler

Robopac streç makineleri, koli bantlama , koli açma ve hazırlama ve şrink makineleri distribütörlüğü , teknik servis hizmeti ve yedek parça satışları ayrıca manuel ve makine stretch filmi imalatı ve satışı

#Robopac Stretch #Palet Streç #Robot Mobil #strech shrink #film makina


Benzer Firmalar