Mayra Organik Şampuan


Buca

Telefon1: 0(534) 309 20 22

Telefon2:

Fax: 0(534) 309 20 22

Web: www.mayraorganiksampuan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

36 yıllık saç uzmanı Muzaffer TOSUN (defne şampuanının mucidi) bir ilke daha imza attı. Sizler için sabun ve şampuanın üzerinde yepyeni bir ürün geliştirdi. Yedi adet bitkisel yağı bir araya getirerek eşşis bir saç yıkama ürününü hazırladı


Ürün ve Hizmetler

Mayra Organik Şampuan ve Saç Kremi defne, zeytinyağı, Biberiye, ısırgan, lavanta, mersin yaprağı, hint yağı ve provitamin B5 içeren özel bir saç yıkama maddesidir.

Tüm bu bitkisel yağlardaki vitamin ve mineraller, yıkama esnasında saç diplerine nüfus ederek hücrelerin harekete geçmesini sağlar. Bu sayede dökülmeyi, kepeği ve tüm olumsuzlukları ortadan kaldırır. Saçın yağ ve nemini dengede tutarak kırılmayı ve yıpranmayı önler. Saçın hızlı ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

May Ra Hair Soap ilk kullanımdan itibaren saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırır. Doğal ürün olduğundan her saç tipi için uygundur.
Kullanım Şekli: Saçınıza yeterince May Ra Hair Soap uygulayın. Diplere masaj yaparak köpürtüp bol su ile durulayın. Haftada 3 defa uygulanması idealdir.

# # # # #


Benzer Firmalar