En Uygun


Turgut Özal Bulvarı Gardenya Plaza 7/1 No:47 34756

Telefon1: 0216 580 8660

Telefon2:

Fax:

Web: www.enuygun.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Enuygun.com, banka, faiz oranları, kredi, tüketici, ihtiyaç kredileri, mortgage ve konut kredileri, ADSL internet bağlantıları, trafik sigortaları ve kasko, cep telefonu tarifeleri alanlarında karşılaştırma ve başvuru yapmanızı sağlayan web platformudur.


Ürün ve Hizmetler

Enuygun.com, Enuygun.com İnternet Bilgi Hizmetleri Teknoloji ve Ticaret A.Ş.’nin lisanslı ticari markasıdır.

Enuygun.com, Cep Telefonu tarifelerini karşılaştırmanıza olanak sağlıyor. Kolay kullanılan menüleri sayesinde aylık konuşma süreniz, gönderdiğiniz kısa mesaj sayısı, hangi tarifeden insanlarla konuştuğunuz gibi bilgileri girerek Turkcell, Vodafone ve Avea tarifeleri arasından size en uygun cep telefonu mobil operatör tarifesini kolayca belirleyebilirsiniz.

Enuygun.com, ADSL ve Fiber İnternet bağlantı tarifelerini de karşılaştırmanıza olanak tanıyor. Dilediğiniz ADSL bağlantı hızını belirterek TTNET, Smile ADSL, TurkNet, Tellcom, Biri ADSL, Superonline ADSL, Quiknet ve Uydunet tarifelerinden size en uygununu seçebilir, ve anlaşmalı sağlayıcılardan bu tarifeyi satın alabilirsiniz.

Enuygun.com, ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi (mortgage) karşılaştırma ve ihtiyacınıza en uygununu seçme olanağı sunuyor.

Enuygun.com, araç kasko ve trafik sigortaları, kredi kartları, ve yaşamınızda öneme sahip başka alanlarda da hizmet ve servisleri kolayca karşılaştırmanızı, ve en doğru servise en uygun koşullarla sahip olmanızı sağlayacak.

# # # # #


Benzer Firmalar