Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » omka yapı inş.mak.taah.san. ve tic.ltd.şti.

omka yapı inş.mak.taah.san. ve tic.ltd.şti.


postane mah.yalıboyu cad.81/1 tuzla/istanbul

Telefon1: 2164472251

Telefon2:

Fax: 2164472268

Web: www.omkayapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMAMIZ KONUT, ENDÜSTRİYEL TESİSLER VE FABRİKALARIN İNŞAAT VE MEKANİK PROJELERİN DE TAAHHÜT İŞLERİ YAPMAKTADIR.

Konfora ve Endüstriye yönelik taahhütler gerçekleştirmektedir. Bir yapı için talep edilen tesisat ihtiyacına karşılık, çözümümüzü kullanıcısına alternatifli biçimde sunarız. Bizim için uzun ömür, sağlamlık ve güven önceliklidir.

Müşterimize, kendisi için en uygun sistemi, yaptığımız etüt ve araştırmalardan sonra bildiririz. İş güvenliğine ve işletme kurallarına büyük önem veririz. Her türlü taahhüt işimizi garantili yaparız. Norm ve Standartlara katiyen uyarız, uyarırız. Talepleri belirler, buna en uygun çözümü hızla üretiriz.

Başarılı bir taahhüt işi, müşteri memnuniyeti ve mühendislik pratikliği ile olur. Sistem hakkında yeterince bilgilendirilmemiş bir müşteri, sistem ne kadar başarılı olursa olsun gerçek müşteri memnuniyetini sağlayamaz. Müşteri eğitimlerine önem verir, kurduğumuz sistemlerin yıllarca sorunsuz çalışmasını temin ederiz.


Ürün ve Hizmetler

Konfora yönelik yapıların ısıtma, klima, soğutma, sıhhi tesisat, havalandırma, gaz tesisatları, yangın tesisatı vb sistemlerini başarı ile kurarız.Endüstriyel tesislerin üretim ve idari bölümlerini şartlandırır, istenen konfora getiririz. Endüstri de kullanılan makinelerin yağ ve kalıp soğutmalarını gerçek ihtiyaçları dahilinde değerlendirir, en uygun bütçeli üretime katkı sağlayacak prosesler yaparız.Eğer fabrikada enerji sorunu varsa ve üretim giderlerinin büyük bölümünü enerjiye harcanıyorsa oturur bir enerji haritası çıkarırız. Buna göre gerekirse modüler enerji santralleri üretir ve kurarız.

# # # # #


Benzer Firmalar