Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » MEKTES MÜH. MÜŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

MEKTES MÜH. MÜŞ. TİC. LTD. ŞTİ.


CİHANNUMA MAH. DALBUDAK.SK. NO:6/3 BEŞİKTAŞ

Telefon1: 212 259 80 55

Telefon2: 212 261 08 91

Fax: 212 259 80 82

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1974 senesinde İ.D.M.M.A elektrik bölümünden mezun olan elektrik mühendisi Hüseyin CEYLAN tarafından kurulmuştur.
1974 senesinden 1994’e kadar Mektes Mühendislik Bürosu olarak faaliyet göstermiştir. 1994 senesinde Mektes Mühendislik Müşavirlik Ticaret Ltd. Şti. adı altında faaliyete devam etmiş ve halen 37 yıllık tecrübe, bilgi ve dürüstlük prensipleriyle çalışmaya proje, tatbikat ve danışmanlık dallarında faaliyetimizi sürdürmekteyiz.
Firmamız İstanbul ve çevresinde pek çok elektrik zayıf akım, alçak gerilim ve orta gerilim projelerini yapmış. Bunları gerekli kurumlarda tasdik ettirmiş. Tesislerin tatbikatları başarı ile bitirmiş. Bunların kabullerini yaptırarak teslim etmiş ve etmeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz:
· Elektrik sektöründe müşavirlik danışmanlık.
· Elektrik, Zayıf akım, alçak gerilim, orta gerilim projeleri çizmek keşif ve ihale dosyalarını hazırlamak bunlara teklif vermek, gerekli kurumlarda tasdik ettirmek.
· Çalışma ruhsat projelerini çizip ilgili kurumlarda takibini yapıp tasdik ettirmek. Muayeneleri için gerekli bilgilerle işletmeleri kontrol edip, varsa eksiklerini uyararak giderilmesini sağlayıp fenni muayenelerini yaptırmak.
· Zayıf akım dalında müzik, TV yayın ve çeşitli tip kumanda kabloları cihaz bağlantıları PLC li ve scadak otomasyon sistemleri, yangın ihbar ve alarm sistemleri bilgisayar ve data tesisatı hırsız güvenlik ve alarm tesisatı, kapalı devre televizyon ve geçiş kontrol sistemleri, telekom interkom ve çağırma sistemleri montaj ve taahhüdü.
· Alçak gerilim muhtelif, mesken, iş merkezi, okul, hastane, otel, atölye ve fabrika alçak gerilim fabrika tesisleri.

#ELEKTRİK #PROJE #TRAFO #ORTA GERİLİM #KOMPANZASYON


Benzer Firmalar