Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İZMİR Elektrik Genel » EMA ELEKTRİK ENST.TAAH.TİCLTD.ŞTİ.

EMA ELEKTRİK ENST.TAAH.TİCLTD.ŞTİ.


İstiklal cad. Bereket Apt. No:62-A/3 Aliağa

Telefon1: 02326162054

Telefon2:

Fax: 02326165040

Web: www.emaelektrik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:36 (Yönetici:4 | Memur:6 | İşçi:26
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMA Elektrik Enstrüman Taah. Tic. Ltd. Şti. Türkiye’nin gelişmiş sanayi bölgelerinden biri olan Ege Bölgesinde kurulmuş bir mühendislik ve taahhüt firmasıdır.
Firmamızın endüstriyel tesis kurma faaliyetlerini mühendislik bakış açısı ile değerlendirerek yurdumuzda eksikliği duyulan bir alanı doldurmaktadır.
Firmamızın ve kurucuların taahhüt işlerinde başarı ile görev alması, uluslar arası şirketlerle uzun süreler çalışmış olması ve tamamladığımız işler firmamızın iş yapabilme yeteneğinin bir göstergesidir.
Seçkin ve kalifiye personelimizle tercihlerini bizden kullanan müşterilerimizin ve ülkemiz sanayisinin hizmetinde olmaktan kıvanç duyarız.
Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

Firmamız yurt içinde ve yurtdışında, Plan- Proje , Teknik Müşavirlik hizmetleri Detaylı ihale keşifi hazırlama , Elektrik ve Enstrüman inşaat makine malzeme temini ve montajlarının yapılması , Bakım ve onarım işleri ve bunların devreye alınması işlerini İSO standartlarına göre bizzat veya taşeron kullanılarak taahhüt hizmetleri ile yerine getirmektedir.Müteahhitlik hizmetleriRafineri tesisleri, petrokimya tesisleri, termik santraller , doğalgaz santralleri , hidroelektrik santraller, rüzgar santralleri , demir çelik tesisleri, hava alanları , enerji nakil hatları , endüstriyel tesisleri ve toplu konut gibi alanlarda hizmetlerimiz devam etmektedir.

#elektrik #enstrüman #proje #santral #montaj


Benzer Firmalar