Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » HATAY İnşaat şirketleri » KAHRAMANLAR İNŞAAT HAFRİYAT MAK. SAN TİC. LTD. ŞTİ.

KAHRAMANLAR İNŞAAT HAFRİYAT MAK. SAN TİC. LTD. ŞTİ.


kurtuluş mah. prof. muammer aksoy cad. no 27/a

Telefon1: 0326 614 66 04

Telefon2:

Fax: 0326 614 66 24

Web: www.kahramanlarinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamızın temelleri 1975 yılında değerli büyüğümüz İsmail Kahraman`ın inşaat taşaronluğu yapmaya başlamasıyla atılmıştır.1989 yılına kadar küçük çaplı inşaat işleriyle devam etmiştir. 1992 yılında ihtiyaç gereği Bekoloder alımıyla faaliyetlerimize makinalı hafriyat işini de eklemiştir. Bir çok altyapı, temel kazıları, kanal kazıları ve yıkım işlerinde başarı sağlayıp makina parkını genişleterek 1998 yılında kurumsallaşmıştır.

İnşaat sektörünün vazgeçilmesi olan hafriyat ve yıkım işlerinin hızlı ve komplike bir şekilde yapılması için makina parkını çağımıza uygun yüksek teknolojik makinalarla geliştirmiştir. İş öncesi bölgenin jeolojik yapısını inceleyen teknik bilgisi, disiplinli çalışma sistemi ile bir çok projenin aranılan çözüm ortağı olmuştur.

Herzaman koruduğu dinamik yapısı, geniş vizyonu, uzman kadrosu, güçlü referansları ve güvenli kimliğiyle sektörün öncüsü olarak faaliyetlerine devam etmektedir


Ürün ve Hizmetler

Hafriyat - Nakliyat
Derin kazı hafriyatları
Yüzeysel kazı
Dolgu sıkıştırma
Alt yapı imalat ve hafriyatları
Dekapaj hafriyatları
Müteahitlik hizmetleri
İstinat perde yapımları
Komple bina inşaatları


#Hafriyat - Nakliyat #Derin kazı hafriyatları # Yüzeysel kazı #Alt yapı imalat ve hafriyatları #İstinat perde yapımları


Benzer Firmalar