Anasayfa » Arıtma tesisleri ve ekipmanları » İnşaat sanayi » KAHRAMANMARAŞ Arıtma tesisleri ve ekipmanları » MAVİ YEŞİL MÜHENDİSLİK ARITIM ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

MAVİ YEŞİL MÜHENDİSLİK ARITIM ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Şehit Abdullah Çavuş Mh, 32. Sokak, Yıldız Apt Altı, No: 3/46

Telefon1: 0 344 215 77 61

Telefon2:

Fax: 0 344 215 77 62

Web: www.maviyesilmuhendislik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız uzman ve yetişmiş personeliyle Çevre Mevzuatlarının uygulanması konularında faaliyet göstermektedir.Bu çalışmalar kapsamında bir çok önemli projeye imza atarak çevre konusundaki başarısını ispat etmiştir.
Şirketimizin politikası temsil ettiğimiz şirketlerin hak ve hukuklarını en iyi şekilde koruyarak, Resmi Kurum ve Kuruluşlar nezdinde, yasal mevzuatlar gereğince çevre ve insana yönelik sorumluluk bilinciyle, alınması gerekli izin, onay ve teşfikleri almaktır.Söz konusu işleri koordine ederken bir adım öncesini iyi analiz etmek ve bir adım sonrasında neler yapılıcağını iyi hesaplıyarak, işletmeciyi iyi yönlendirmek temel politikamızdır.
Bölgemizde gerçekleştirmiş olduğu bir çok önemli ÇED projeleri ile bu alanda da başarısıyla ön plana çıkan MAVİ YEŞİL MÜHENDİSLİK, yürüttüğü projelerde tüm sorumuluklarıda alarak, Çevre ve Orman bakanlığı`na yapılacak başvurudan,


Ürün ve Hizmetler

ÇED ve Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması,
Emisyon Ölçüm ve Emisyon İzin Dosyalarının Hazırlanması,
Arka Plan Gürültü Ölçümleri ve Akustik Rapor Hazırlanması,
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Gürültü Ölçümlerinin Yapılması,
Atıksu Arıtma Tesisi Proje Danışmanlık Hizmetleri, Kimyasal ve ÖzelBakteri Kültürleri
GSM Ruhsatlarının Alınması,

#ÇED RAPORU PROJE TANITIM DOSYASI #EMİSYON İMİSYON #GÜRÜLTÜ AKUSTİK #ATIKSU ARITMA TESİSİ PROJE #DOĞAYA YENİDEN KAZANDORMA PLANI


Benzer Firmalar