Anasayfa » Arıtma tesisleri ve ekipmanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Arıtma tesisleri ve ekipmanları » Damla proses kontrol vanaları ve Akışkan Ölçüm Sistemleri

Damla proses kontrol vanaları ve Akışkan Ölçüm Sistemleri


tuzla tersaneler bölgesi evliya çelebi mahallesi istasyon cad. no:33/A TUZLA

Telefon1: 0216 446 11 00

Telefon2: 0542 202 59 56

Fax: 0216 446 75 00

Web: www.damlaproses.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Damla Proses Kontrol Vanaları ve Akışkan Ölçüm Sistemleri; 2009 yılında proses vanaları ve otomasyon sistemleri konularında sektörün önde gelen deneyimli mühendisleri tarafından kurulmuştur. Dünyanın önde gelen endüstriyel vana ve Ölçü kontrol enstrümanları imalatı yapan firmaları ile her türlü akışkan ortamı için proses kontrolüne yönelik komple çözümler sunmaktadır. Çalışma sektörleri; Demir çelik, kimya, petrokimya, gıda, arıtma, çimento, denizcilik, kağıt ve ilaçtır. Ana ürünler kelebek, küresel, plug, bıçaklı, diyaframlı vanalar, çekvalfler, emniyet ventilleri ve kontrol vanaları ile pnömatik, elektrikli, hidrolik aktüatörler ve bunların aksesuarlarıdır. Damla Proses kontrol panoları da dahil olmak üzere proses otomasyonuna yönelik komple çözümler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Pnömatik aktüatörler, Elektrikli Aktüatörler, Hidrolik Aktüatörler, Solenoid valfler, Patlaç valfler, Pnömatik pistonlu vanalar, bıçaklı vanalar, kelebek vanalar, küresel vanalar, Debi, basınç, seviye ve sıcaklık ölçü kontrol enstrümanları.

#pnömatik aktüatör #bıçaklı vana #seviye #solenoid vana #vana


Benzer Firmalar