The English Academy


1374 sok. No.18/4 Selvili İş Merkezi Çankaya

Telefon1: 0232 446 25 20

Telefon2:

Fax:

Web: www.theenglishacademy.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

THE ENGLISH ACADEMY Türkiye’de ve yurtdışında dil eğitimi konusunda 20 yıllık bilgi ve birikimlere ideallerin de katılımı ile 1991 yılında kurulmuş yabancı ortaklı bir şirkettir.

Her yaş için her düzeyde, yüksek standartlarda gerçekleştirdiği dil eğitim programlarını, İzmir’de sahibi olduğu iki dil okulunda, sadece yabancı uyruklu uzman öğretmenleriyle sürdürmektedir.

Eğitim kurumumuz İzmir ve Ege Bölgesinde bulunan ŞİRKETLERDE, özel bire-bir ve grup dersleri düzenlemekte, kişilerin İngilizcelerini amaçları doğrultusunda geliştirmesine yardımcı olmaktadır.

The English Academy çatısındaki yurtdışı eğitim faaliyetleri, `THE ENGLISH ACADEMY- YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI` - `FINNEGAN’S TRAVEL` ünvanları ile yürütülmektedir.

Yurtdışı eğitim konusunda danışmanlık ve organizasyonları, eğitim, barınma, karşılama, uçak bileti ve vizesine kadar A’dan Z’ye prosedürü öğrenci ya da gruplar adına gerçekleştirmektedir.

THE ENGLISH ACADEMY yurtdışı eğitim hizmetleri kapsamında; İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya’da, genel İngilizce, iş İngilizcesi ve uluslararası sınavlara hazırlık kurslarının yanı sıra, lise eğitimi, üniversite hazırlık, lisans üstü ve doktora programlarına yerleştirme servisi vermektedir. Bu konularda uyguladığı özenli çalışma ve metotlarla en verimli sonuçlara ulaşmakta ve bir çok öğrencinin geleceğine yönelik sağlıklı kararlar almasına yardımcı olmaktadır.

CAMPAE- THE ENGLISH ACADEMY GENÇLİK KAMPLARI Yurtdışı okullarına alternatif olarak, Kuşadası’nda, Gümüldür’ de, Uludağ’da ve Marmaris’te 09-16 yaş grubu öğrencilere yaz aylarında ikişer haftalık devrelerle yaz kampları ve sömestr kampları düzenlenmektedir. İngilizce öğrenme, pratik etme ve dinlenmeye yönelik bu kamplar İngiliz öğretmenlerle uygulanmaktadır. Sömestr kampları, öğrenciye yarı yılda, enerji toplama ve dinlenme sağlamakta ve ikinci dönemdeki başarısına direk etki etmektedir.

THE ENGLISH ACADEMY, FIYTO - `Federation of International Youth Organizations` ın Türkiye’deki temsilcisi olarak İngiltere, Amerika başta olmak üzere Fransa, Hollanda, Almanya ve Belçika’da uygulanan dünya gençlik faaliyetlerini günü gününe izlemekte ve yenilikleri Türk gençliğinin hizmetine sunmaktadır. Türk gençliğinin dünya hareketiyle entegrasyonu için büyük çaba sarf eden THE ENGLISH ACADEMY, Üniversitelerde yaptığı yaygın tanıtım faaliyetlerini her geçen yıl daha büyük katılımlarla sürdürmektedir. Uluslararası eğitim faaliyetleri ve vakıf destekli yurtdışı organizasyonları ile gençliğe çok ekonomik imkanlar sunmaktadır.

Yukarıda belirtilen tüm hizmetleri geniş bir yelpazede sunan şirketimiz gösterilen ilgi ve güvene layık olmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


#ingilizce kursu izmir, izmir ingilizce, ingilizce # # # #


Benzer Firmalar