HOCAOĞLU ANAHTAR 2


Fevzi Çakmak Mah.Fatih Cad.Gülen Sokak No:20 Yenibosna

Telefon1: 2126521531

Telefon2:

Fax: 2126521531

Web: www.otoanahtarlari.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HOCAOĞLU ANAHTAR İMMOBİLİZERLİ OTO ANAHTAR SİSTEMLERİ ELEKTRONİK OTO ANAHTARI, KARTLI OTO ANAHTARI KAPI KİLİT ÇEŞİTLERİ ARAÇ VE GARAJ KUMANDALARINIZ KALİTELİ HİZMETİMİZ İLE ÇOĞALTILIR. KAPIDA KALDIM,ANAHTARIMIN YEDEĞİ YOK EVE GİREMECEĞİM DİYE ENDİŞELENMEYİN HOCAOĞLU ANAHTAR 7/24 HİZMETİNİZDE.


Ürün ve Hizmetler

Her çeşit anahtar için; anahtar kopyalama, yedek anahtar ve anahtar tamiri yapıyoruz. Kapı-çelik kapı anahtar.. Kepenk anahtar.. Ofis- Yazar kasa anahtar.. Çelik para kasa anahtar.. Çekmece, dolap anahtar Oto anahtar.. Bavul, çanta anahtar.. Telefon anahtar.. Emniyet kilit, silindirli kilit anahtar Asma kilit anahtar.. Yetkili servis dışında koplanamayan Multlock anahtar.. Aklınıza gelebilecek her tür anahtar.. Şikayeti ne olursa olsun anahtarınızı getirin.. Anahtar dilinden, anahtar doktoru anlar! Anahtar günümüz koşullarında güvenlik ihtiyacının küçük bir sembolüdür. Anahtar sayısının giderek artması ise mal varlığımızın değil, hırsız sayısının arttığının bir göstergesidir. Anahtar, kullanım alanı çok geniş bir aparattır. Hemen her şey için bir anahtar vardır. Sayısız bireyin birden fazla anahtar taşıdığı, çocukların bile en az bir anahtar sahibi olduğu düşünülürse, gezegendeki anahtar sayısının insan sayısından fazla olduğunu söylenebilir. Anahtar, sorunun değil, çözümün bir parçası olmalıdır.. Anahtarınız sorun çıkarıyorsa Hocaoğlu Anahtara getiriniz!

Garaj Kumandası, kollu bariyer kumandası, otomatik kepenk kumandası ve her türden kumandalar için tamir, kopyalama, çoğaltma ve yenileme işlemlerini başarıyla gerçekleştiriyoruz. Garaj kumandası, bariyer kumandası ya da otomatik kepenk kumandası gibi hassas cihazların, sonrasında canınızı sıkmasını istemiyorsanız gerçekten işten anlayan bir merkezden yardım almanız önemlidir. Bu noktada Profesyonel Anahtar ve Çilingir Hizmetleri deneyimli kadrosu ile size çözüm önerileri sunacaktır.

# # # # #


Benzer Firmalar