Ankara Tabela Reklam


Mithat Paşa Cad. 59/ 13

Telefon1: 0312 434 36 51

Telefon2:

Fax: 0312 434 36 51

Web: www.yenirenkreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara'da tabela ve reklam hizmetleri alanında hizmet vermektedir.Ankara ilinde reklam sektöründe yaptığı çalışmalarla firmaların çözüm ortağı olmuştur.Yeni Renk Reklam tecrübeli ve kaliteli elemanları sayesinde tabela ve reklam taleplerinizi en kısa sürede firmayı tam anlamı ile memnun edecek tasarım ve hizmet kalitesi ile hergeçen gün Ankara ilinde reklam hizmeti sunmaya devam edecektir.2002 yılında kurulan Yenirenk Reklam, günümüzde teknolojiye uygun makinalar ve ekipmanlar ile donatılmış açık hava reklamcılığı ve bütün görselleri yapan bir firmadır. Bu amaçla tasarım ve üretim deneyimimizi güncel teknoljilerle bütünleştirip, geliştirerek müşterilerimize daima kazandıran, güvenilir bir çözüm ortağı olmak için çalışıyoruz.
Firmamız ayrıca tabela,reklam,totem tabela,araç kaplama,cephe kaplama,dijital baskı,cnc router kesim,fuar stand tasarımı,ürün stand tasarımı,stand malzemeleri ve basılı yazılı görsel reklam çalışmaları yapmaktadır firmaların talepleri doğrultusun tabela ve reklam çalışmaları yapılmaktadır Ankara tüm bölge ve semtlerine reklam ve tabela sektöründe hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Firmaların yeni ürünlerini, hizmetlerini, kampanyalarını hedef kitlelerine en hızlı şekilde ulaştırarak Türk ve dünya ticaretine pozitif yönde etki etmeyi amaçlamaktadır. Ticari ve sosyal sorumluluğumuzun farkındayız.

#Yeni Renk Reklam # Ankara Tabela #Ankara Reklam #Ankara Dijital baskı #Ankara Laminasyon


Benzer Firmalar