Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Raja Turizm Seyahat Acentası

Raja Turizm Seyahat Acentası


Kirmasti Mah. B.Karaman Cad. Taylasan Sok. No: 2 Fatih / İST

Telefon1: 0212 534 16 24

Telefon2: 0549 232 72 52

Fax: 0212 534 16 29

Web: www.rajatour.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1988 yılında A Grubu olarak kurulan Raja Turizm Seyahat Acentası, kuruluş itibariyle iç ve dış turlar ve kültür turları alanında faaliyet göstermiştir.
1994 yılından itibaren Hac ve Umre organizasyonları ve inanç turlarını da faaliyet alanları arasına ekleyerek, bu organizasyonlarda uzmanlaşmış ve sektörde bu günkü hakettiği yerini almıştır.
Zaman içerisinde faaliyet alanlarını genişleterek, öncü ve yenilikçi hizmet anlayışından taviz vermeden, toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket etmeyi kendine prensip edinmiştir.
Hizmet verdiğimiz alanların başında temel uzmanlık konumuz olan olan Hac ve Umre turları gelmektedir.
“Emin ellerde, güvenle, huzur içinde” sloganıyla yola çıkan acentamız, sağlam alt yapısı, tecrübeli ve dinamik kadrosu, merkez ve şubeleri ile birlikte Türkiye geneline yayılmış yetkili kayıt acentaları ile her zaman sizlerin güvenini kazanmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Yapılan tüm çalışmalarda ve verilen tüm hizmetlerde her zaman en iyisini sizlere sunmaya gayret eden Raja Turizm, bu yolda hiç bir fedakarlıktan kesinlikle kaçınmamıştır.
Bu düşüncelerle, siz kıymetli dostlarımızın manevi varlığını ve desteğini hep yanımızda hissedip, bundan aldığımız güçle çok daha iyi yerlerde sizlere en iyiyi, en güzeli vermenin gayreti içerisindeyiz.
Farkı, yaşayarak anlamanız için biz her zaman yanınızdayız.
Keyifli, sağlıklı, huzur ve mutluluk dolu günler dileriz..


Ürün ve Hizmetler

Hac Organizasyon Umre Organizasyon Ramazan Umresi Uçak Bileti Rezervasyon Ulusoy Otobüs Rezervasyon Bilet Rezervasyon Otel Rezervasyon Kültür Turları Paket tatiller Termal Tatili Alternatif Tatil Kıbrıs Tatili Yaz Tatili Kış Tatili Geziler Kaplıca Turizmi İç Turizm Dış Turizm

#hac,umre #bilet,ulusoy #tur,diyanet #turizm,acenta #hac sorgulama,hac kayıt


Benzer Firmalar