Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » MAHİR DİLİYOK METAL TASARIM

MAHİR DİLİYOK METAL TASARIM


KAĞITHANE CAD. LİMON SOK. NO:2 ÇAĞLAYAN/KAĞITHANE

Telefon1: 02122312564

Telefon2: 05497349166

Fax: 02122462484

Web: www.mahirdiliyok.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1972 yılında Kağıthane Caddesi`ne çıkan Limon Sokak`ta mütevazi bir atölyede otomotiv sektörüne yönelik yedek parça imalatı ile çalışma hayatına başlayan Mahir Diliyok Metal Tasarım, daha sonra İngiliz koltuk mekenizmaları üretimi ile mobilya ve dekorasyon sektörüne adım atmıştır.

Uzunca bir süre mobilya ve dekorasyon sektörüne yönelik mekanizma ve parça üretimi ile gelişim sürecini devam ettiren Mahir Diliyok Metal Tasarım, 5 yıl önce başlayan mağazalaşma açılımı ile birlikte faaliyetlerini daha da genişletip çeşitlendirerek hertürlü iç ve dış mekanda kullanılmak üzere kaliteli, estetik ve konforlu koltuk, masa, sandalye, bar taburesi ve puf çeşitleri imalatı ve satışına başlamıştır.

Bu açılıma paralel olarak, imalat birimi, oluşan üretim çeşitliliğini karşılayacak biçimde yeniden yapılandırılarak kapasitesi artırılmış ve yeni açılan mobilya döşeme atölyesi ile de bu süreç desteklenmiştir.

Mahir Diliyok Metal Tasarım, 2009 yılı başı itibariyle fuar katılımı, toplantı ve sergi gibi hertürlü sosyal faaliyetleriniz için masa, sandalye ve bar taburesi kiralama hizmetlerine de başlayarak mevcut ürün ve hizmet gamını daha da genişletmiş bulunmaktadır.

Bugün gelinen noktada, Mahir Diliyok Metal Tasarım, 10 kişilik nitelikli personel kadrosu ve modern metal işleme ve mobilya döşeme atölyeleri ile kalite, konfor ve estetikten taviz vermeksizin her türlü model, ölçü, renk ve desende iç ve dış mekanlar için mobilya ve dekorasyon çözümleri sunmakta, metal tasarım ve uygulamalarında çözüm ortağınız olmaktadır.

Ürün ve tasarım çeşitliliğinde sınırı siz belirleyin. Tasarım ve fikirlerinizi getirin, biz onları hayata geçirelim.


Ürün ve Hizmetler

İç Ve Dış Mekan Mobilyaları: İç Ve Dış Mekanlarda Kullanılmak Üzere Kaliteli, Estetik Ve Konforlu Masa, Sandalye, Bar Taburesi Ve Puf Çeşitleri İmalatı Ve SatışıMobilya Döşeme:Her Türlü Koltuk, Kanepe, Sandalye Ve Puf DöşemesiMobilya Kiralama:Masa, sandalye ve bar taburesi kiralamaMetal Tasarım ve ve Uygulamaları:Tasarımlarınızı ve fikirlerinizi getirin, onları hayata getirelim.

#METAL TASARIM #MOBİLYA TASARIM #FUAR STANDI #İÇ MİMARİ #MOBİLYA KİRALAMA


Benzer Firmalar