NRGMAK FOTOKOPİ MAKİNALARI SATIŞ SERVİS KİRALAMA


İhsaniye Tuna Cd.Yağmur apt.

Telefon1: 2242475923

Telefon2: 5323677808

Fax: 2242475923

Web: www.nrgfotokopi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nashuatec, 21. yüzyıl için yüksek kaliteli doküman çözümleri sunma konusunda öncülük yapıyor. Pazarda lider teknolojimiz ve dünya çapında üne sahip görüntü yönetme yetenegimiz, büyüklükleri ne olursa olsun tüm işletmeler için üretkenlik artırıcı çözümler geliştirebilir.
Saral Dış Ticaretin Türkiye`nin dört bir yanına yayılmış hizmet üstünlüğü ve Nashuatec ürün geliştirme vaadini de eklerseniz işyerinizin fotokopi,yazıcı,faks ve tarama taleplerinin fazlasıyla karşılanacağından emin olabilirsiniz.
Ürün yelpazesi tam anlamıyla pazarda lider çok işlevli ürünlerle birlikte, işletmenizin üretkenliğini arttırabilecek ağ yeteneği içerir. Birçok seçenek ve işlev sayesinde Nashuatec ürün yelpazesi, küçük çalışma gruplarından büyük departman çapında, yüksek hacimli uygulamalara kadar tüm işletmeler için dijital üretkenliğin sağladığı avantajları getirebilir. Bu geniş doküman görüntüleme çözümleri yelpazesi sayesinde, dakikada 15 sayfadan dakikada 270 sayfaya kadar kopyalama hızları mümkündür.
Doğa dostu ürünlerimizin tamamı Energy Star ve CE uyumlu olup, üzerinde belirtilen Aficio amblemi ile dijital teknoloji, yenilik ve müşterileri tarafında hizmet anlayışını ifade etmektedir.




Ürün ve Hizmetler

Nashuatec fotokopi, faks, printer makineleri Bursa ve Güney Marmara Alt bayisi olan firmamız kaliteli hizmet anlayışı ile hizmetinizdedir. Ricoh kuruluşu olan NASHUATEC markamız, fotokopi, küçük çok fonksiyonlu fotokopi, siyah beyaz fotokopi, renkli fotokopi, printer, baskı makineleri, fax makinelerinin satışı ve satış sonrası teknik hizmetlerini Bursa merkez ve tüm Güney Marmara geneline siz müşterilerimize kaliteli ve güvebilir bir anlayışla vermektedir.

Fotokopi, Fax, Baskı Makineleri ve Projektör gibi temel ofis cihazlarının yanında Bilgisayar ürünlerimizle de sizlerin hizmetindeyiz. Sarf Mazleme stoklarımız kaliteli ve güncel olarak yeterli sayıdadır. Elektronik ofis cihazlarınızın bakım ve servis problemini dert etmeyin size bir telefon kadar yakınız.



# # # # #


Benzer Firmalar