ASDEM DANIŞMANLIK


ANITTEPE ANKARA

Telefon1: 03122321557

Telefon2:

Fax: 03122321557

Web: www.asdemtrade.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tek bir pazar haline gelen günümüz dünyasında işletmelerin başarısı; çağdaş pazarlama yönetimlerine, hedef pazarların doğru tespitine, hedef pazarlardaki yoğun rekabet ortamının iyi analiz edilmesine ve güncel ticari bilgilere hızlı ulaşabileme yetkinliğine bağlıdır.

ASDEM Danışmanlık Şirketi, işletmelerin dış ticarette uzmanlaşmaları, ihracat faaliyetlerini kolaylaştırarak dünya pazarında rekabet şanslarını artırmaları ve daha etkin bir pazarlama gücü sağlamaları amacıyla kurulmuştur.

ASDEM Danışmanlık Şirketi, yıllarca önemli kuruluşlarda uluslararası ticaretin tüm dinamikleri üzerinde uzmanlaşmış, farkındalık yaratan profesyonel kadrosu ile bilgi ve tecrübelerini yurtiçi ve yurtdışındaki işletmelerin hizmetine sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İşletmelerin tek başlarına ihracat yapmaları halinde karşılaşacakları teknik ve bürokratik zorluklardan kurtulmaları, bu sayede enerjilerini doğrudan pazarlama ve rekabete aktarmaları mümkün olmaktadır.

Dış Ticaret Mevzuatı konusunda profesyonelleşmiş uzman kadro sayesinde gümrükleme, nakliye, sigorta gibi faaliyetlerin sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

İşletmelerin her zaman her konuda uzman dış ticaret çalışanı bulmaları ve/ veya istihdam etmeleri mümkün olmadığından, tek bir çatı altında faaliyet yürüten uzmanlar sayesinde istihdam verimliliği artmaktadır.

İşletmeler dış ticaret işlemlerinin getireceği yükümlülüklerden kurtulmakta ve bu sayede yurtdışında yeni pazarlara yönelebilmektedirler.

ASDEM, işletmeler adına uluslararası fuar ve etkinliklerde tanıtım faaliyetlerine girmekte ve bu işlerin takibini üstlenmektedir.

İşletmenin doğru fuar ve etkinliklerde yer almalarını sağlamakta ve işlerin takibini üstlenilerek sonuçlandırılmaktadır bu sayede işletmeler zamanlarını doğru ve etkin kullanarak iş potansiyellerini geliştirme imkanı bulmaktadırlar


#DIŞ TİCARET #İHRACAT EXPORT #İTHALAT İMPORT #TESLİM ŞEKLİ #TİCARET


Benzer Firmalar