Anasayfa » Telefon telekomünikasyon » Telekomünikasyon » İZMİR Telefon telekomünikasyon » Kalybilişim ve Reklamcılık Matbaacılık Telekominasyon Basın Yay. Kırt. San. Tic. Ltd. Şti.

Kalybilişim ve Reklamcılık Matbaacılık Telekominasyon Basın Yay. Kırt. San. Tic. Ltd. Şti.


Cumhuriyet bulvarı no:189/2

Telefon1: 0232 4217505

Telefon2:

Fax: 0232 4210047

Web: kaly.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




KALY BİLİŞİM & TELEKOM VE SERVİS HİZMETLERİ


NEC_PHİLİPS & TELESİS & KAREL & MULTİTEK & SİEMENS



13 Yıldan bu yana Nec Philips in Ve Siemens in Enformasyon ve Komünikasyon çözümleri alanında Türkiyedeki en önemli Çözüm Ortağı olarak kalmayı sürekli hedefleyen Kaly geniş organizasyon ağları ve ürün yelpazesiyle müşterilerinin yakından tanıdığı çözüm sunucusudur, Telekominikasyon ve I T Servisleri alanında faaliyet gösteren Kaly Sektörünün öncü, alanlarında pek çok ilki gerçekleştirmiştir, Ses ve veri iletişimine yönelik geniş kapsamlı ürün yelpazesi ve çözümleriyle, özel sektör, şebeke işletmecileri ve servis sağlayıcılanna, her türlü enformasyon ve komünikasyon gereksinimleri için çözümler sunmaktadır. Bu iç alanı, küresel ağ çözümleri, kablosuz ve ofis telefon portföyü ile ülkemizde kolay ve hızlı iletişim sağlanmasmda etkili bir rol oynamaktadır. Yeni kuşak internet, kablolu İletişim ve ileri elektronik olmak üzere üç temel teknolojide özde yeterliliğe sahip olan bir bölümüz. Bu güçlü kombinasyon sayesinde son kullanıcı için en modern ses ve veri iletişimi donanımından mükemmel organize edilmiş şebeke yapışı ve kişisel uygulamalara kadar tüm enformasyon ve komünikasyon çözümlerini tek kaynaktan sunmaktayız. Aynı zamanda şebeke planlamasından, finansmana, kurulumundan eğitimine kadar uzanan geniş kapsamlı mühendislik ve danışmanlık hizmetleri de vermekteyiz.

KALY Telekomünikasyon dünyasının tüm imkanlarını kulanarak beklentilerini tespit etmek, bu beklentiler doğrultusunda çözümler üretmek, düzenli hizmet vererek müşterilerinin memnuniyetini sağlayabilmek için bünyesinde analiz, planlama, uygulama ve yönetim tecrübesine sahip etkin insan kaynağı bulundurmaktadır. Organizasyon gücü sayesinde; tüm kurumlara güvenli ve kesintisiz çalışan bilişim çözümleri üretmektedir.


KALY Her boyutta kurumlar için Nec Philips sistemlerini ve bu sistemler üzerine IP uygulamaları ,Call Center (çağrı merkezi), CTI uygulamaları(telefon bilgisayar entegrasyonu), ses kayıt sistemleri ve her türlü tamamlayıcı donanımları ile müşterilerine komple Çözümler sunmaktadır.

TÜM KALY EKİBİ;
Her koşulda müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamaya çalışırlar
Güvenilir ve dürüsttürler
Topluma ve çevreye duyarlı ve saygılıdırlar
Kalite bilincine sahiptirler
Sorumluluklarının bilincindedirler
Sonuç odaklıdırlar
Yaratıcı ve katılımcıdırlar
Öneri getirirler, çözüm üretirler
Tüm bu özellikleri hayatlarının her alanında taşırlar


kALY ;İnsan unsurunun en önemli faktör olduguna inanıyoruz. Bilinçli çalışma, dürüstlük, sabır, tutarlılık, üstün kalite, gelişme ve geliştirme, koşulsuz sevgi, yardım etme ve yüreklendirme; Kaly kültürünün dayandığı temel ilkelerdir.

Kaly ` de İnsan Kaynakları Politikalarımız, oluşturduğumuz kültürün yanısıra vazgeçilmez değerlerimize birlikte sahip çıkmanın üzerine kurulmuştur. Bu değerlerin özünde; müşteri ve kalite odaklı olmak, katılımcılık, liderlik, ins


Ürün ve Hizmetler

KALY BİLİŞİM &telekom servis hizmetleri nec Philips in Ve Siemens in Enformasyon ve Komünikasyon çözümleri alanında Türkiyedeki en önemli Çözüm Ortağı olarak kalmayı sürekli hedefleyen Kaly geniş organizasyon ağları ve ürün yelpazesiyle müşterilerinin yakından tanıdığı çözüm sunucusudur, Telekominikasyon ve I T Servisleri alanında faaliyet gösteren Kaly Sektörünün öncü, alanlarında pek çok ilki gerçekleştirmiştir, Ses ve veri iletişimine yönelik geniş kapsamlı ürün yelpazesi ve çözümleriyle, özel sektör, şebeke işletmecileri ve servis sağlayıcılanna, her türlü enformasyon ve komünikasyon gereksinimleri için çözümler sunmaktadır. Bu iç alanı, küresel ağ çözümleri, kablosuz ve ofis telefon portföyü ile ülkemizde kolay ve hızlı iletişim sağlanmasmda etkili bir rol oynamaktadır. Yeni kuşak internet, kablolu İletişim ve ileri elektronik olmak üzere üç temel teknolojide özde yeterliliğe sahip olan bir bölümüz. Bu güçlü kombinasyon sayesinde son kullanıcı için en modern ses ve veri iletişimi donanımından mükemmel organize edilmiş şebeke yapışı ve kişisel uygulamalara kadar tüm enformasyon ve komünikasyon çözümlerini tek kaynaktan sunmaktayız. Aynı zamanda şebeke planlamasından, finansmana, kurulumundan eğitimine kadar uzanan geniş kapsamlı mühendislik ve danışmanlık hizmetleri de vermekteyiz. KALY Telekomünikasyon dünyasının tüm imkanlarını kulanarak beklentilerini tespit etmek, bu beklentiler doğrultusunda çözümler üretmek, düzenli hizmet vererek müşterilerinin memnuniyetini sağlayabilmek için bünyesinde analiz, planlama, uygulama ve yönetim tecrübesine sahip etkin insan kaynağı bulundurmaktadır. Organizasyon gücü sayesinde; tüm kurumlara güvenli ve kesintisiz çalışan bilişim çözümleri üretmektedir. KALY Her boyutta kurumlar için Nec Philips sistemlerini ve bu sistemler üzerine IP uygulamaları , Call Center (çağrı merkezi), CTI uygulamaları(telefon bilgisayar entegrasyonu), ses kayıt sistemleri ve her türlü tamamlayıcı donanımları ile müşterilerine komple Çözümler sunmaktadır. TÜM KALY EKİBİ; Her koşulda müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamaya çalışırlar Güvenilir ve dürüsttürler Topluma ve çevreye duyarlı ve saygılıdırlar Kalite bilincine sahiptirler Sorumluluklarının bilincindedirler Sonuç odaklıdırlar Yaratıcı ve katılımcıdırlar Öneri getirirler, çözüm üretirler Tüm bu özellikleri hayatlarının her alanında taşırlar kALY ;İnsan unsurunun en önemli faktör olduguna inanıyoruz. Bilinçli çalışma, dürüstlük, sabır, tutarlılık, üstün kalite, gelişme ve geliştirme, koşulsuz sevgi, yardım etme ve yüreklendirme; Kaly kültürünün dayandığı temel ilkelerdir. Kaly ` de İnsan Kaynakları Politikalarımız, oluşturduğumuz kültürün yanısıra vazgeçilmez değerlerimize birlikte sahip çıkmanın üzerine kurulmuştur. Bu değerlerin özünde; müşteri ve kalite odaklı olmak, katılımcılık, liderlik, insana saygı ve sosyal sorumluluk bilinci vardir. Belli bir hedefe ulasmak isteyen ekiplerin ortak değerlerinin bulunması ve ekipteki tüm bireyler

#telekominasyon #telefon santral #ıp sistemleri, otomasyon #voip #fiberoptik, nec philips yetkili servis


Benzer Firmalar