Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ANKARA Akaryakıt » kongre kayıt sistemi

kongre kayıt sistemi


çankaya cad. abdullah cevdet sok No:39/10 çankaya

Telefon1: 03124406569

Telefon2:

Fax: 03124406587

Web: www.kongresistemleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Barkotlu Kongre Sisteminin benzerleri Avrupa’da ve Amerika’da düzenlenen kongrelerde oldukça yaygın kullanılmaktadır. İMS GRUP ‘un hazırladığı özel yazılım sayesinde Kongre alanına kurulan Kongre Kayıt Sisteminde;
Giriş kısmında bulunan, Desk kayıt bölümü katılımcılara barkotlu yaka kartları verilir.
Desk kısmında transfer ve otel bilgilerinin girildiği, katılımcının iniş ve çıkış saatleri,Transfer araç bilgileri, transfer yapan firma bilgileri girilerek katılımcıların Kongre yapılacak bölgeye kolayca ulaşmaları sağlanır.
Katılımcının otel bilgileri, oda numarası, kaç gün kalacağı, ödeme planı bilgileri girilerek Katılımcını kongre boyunca problemsiz konaklama yapılması sağlanır.
Katılımcılara verilen yaka kartlarındaki kişiye özel barkot sayesinde kişi salon girişlerine yöneldiğinde salon girişlerinin ön tarafında bulunan Kiosk sayesinde kişi özel barkot okuttuğunda kişinin adı ve soyadı ekranda çıkar; sesli şekilde hoş geldiniz’le karşılanır. Katılımcı salon hakkında tüm bilgiye lcd ekran sayesinde ulaşır.
Kiosk kablosuz bağlantı sayesinde istenilen noktalara birden fazla konulabilir.(salon, restoran, özel oturum vb).
Kiosk aynı zamanda Kişilerin bilgi takibini yapar. Kişinin hangi oturuma katıldığını, giriş ve çıkışlarını, hangi salonlara katıldığını kişiye özel barkot sayesinde bilgileri anlık olarak veri tabanına gönderir.
Kongre süresince Yapılan tüm yeni kayıtlar, Katılımcı, Salon ve Oturum giriş ve çıkışları anlık olarak server veri tabanına aktarılır. Kongre sonunda Serverdan Salon, oturum, Giriş çıkış yapan katılımcıların günlük olarak veya genel olarak raporlaması yapılır. Organizasyon ve Kongre firmalarının işlevselliğini artırmak ve performans hızını korumak amaçlı üretilen, özel kongre yazılımı sayesinde; ulusal ve uluslararası kongrelerde hizmet vermektedir


Ürün ve Hizmetler

kongre kayıt sistemleri, kiosk, barkodlu yaka kartı, kaongre yazılım

#kongre kayıt sistemi #kiosk #kaytıt sistemi #barkodlu yaka kartı #


Benzer Firmalar