NİSA SOĞUTMA


M. Akif Mah. R. Tayyip Erdoğan Blv. No:12

Telefon1: 0344 232 16 83

Telefon2:

Fax: 0344 231 15 43

Web: www.nisateknikservis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NİSA SOĞUTMA, 2009 yılında Kahramanmaraş'da kurulmuştur. Firmanın kuruluş amacı klima sektöründe servis hizmetlerinin yürütülmesi ve bu sistemler ile ilgili hizmetlerinin sunulmasıdır.

Geride bıraktığımız 3 yıl süresince daha kaliteli, daha eğitimli,kendi bünyesinde oto kontrolünü yapabilen ve teknolojiyi yakından takip eden servis ekiplerimizle müşterilerimize hizmetler sunulmuştur.

2010 yılı için de çalışmalarını aynı yönde devam ettiren Nisa Soğutma bu yıl içerisinde MITSUBISHI ELECTRIC, VIESSMANN, LG, FUJITSU, HITACHI, SANYO, ZIBRO, FUJI ELECTRIC, FUJI THERMA, GREE, HICON PLUS, HYUNDAI ve RUBENIS gibi lider firmaların kahramanmaraş yetkili servisliğini yapmaktadır.

NİSA SOĞUTMA her biri kendi alanlarında deneyimli uzman kadrosu ve verimli iş planlama yapısıyla gerçekleştirdiği projelerle sürekli ilerleme sağlamış ve oluşturduğu teknik altyapı ve teknoloji ile gelişmeye açık ve sistemli büyüyen bir kurum haline gelmiştir.

Misyonumuz; klima servis sektöründe yüksek kaliteli hizmet sunmak ve en üst seviyede müşteri memnuniyetini hedefleyen ileri teknoloji çözümleri geliştirmek ve yüksek hizmet kalitesini standart hale getirmektir.

Vizyonumuz; klima servis alanında deneyime ve bilgiye dayalı yüksek teknoloji çözümleri sunan, sürekli gelişen ve yenilikleri takip eden, profesyonel altyapıya sahip ve fark oluşturarak klima sektöründe “tek adres” olmaktır.



Saygılamızla
Nisa Soğutma ve Isıtma.


Ürün ve Hizmetler

MITSUBISHI ELECTRIC - LG - VIESSMANN --HITACHI – FUJITSU – – PLUS HICON – SANYO – FUJI ELEKTRIC – ZIBRO - RUBENIS - HYUNDAI

#Klima #VRV VRF Sistemleri #Chiller Grupları #kahramanmaraş #SOĞUTMA


Benzer Firmalar