ABKTeknik İmalat ve Mühendislik Çözümleri Ltd. Şti.


İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Triko Center 2-M Blok No:29

Telefon1: 02125493981

Telefon2: 02125493994

Fax: 02125493982

Web: www.abkteknik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ABKTeknik, müşteri memnuniyetini en temel ve önemli ürünü kabul eden bir felsefe ile kurulmuştur. Bu da yüksek kalitede hizmet, işçilik, müşterilerimize karşı çalışma tutumumuz ve önemini asla göz ardı etmediğimiz müşteri ilişkileri ile sağlanmaktadır.

Firmamız CAD/CAM/CRM/MRP gibi yazılım ürünleri; SolidCAM ve InventorCAM CAM çözümleri, QuoteCAM maliyet analiz ve teklif hazırlama yazılımı, Q-Track CRM, CalcMaster Plastik Enjeksiton Maliyet Analiz yazılımı, Imold SolidWorks içerisinde kalıp tasarım çözümü, Spectrum CNC veri aktarım ve toplama yazılımı gibi birçok ürünün satış, eğitim ve desteğini başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir.
Müşterilerimize gösterdiğimiz özen ve onlara ‘ihtiyaç duydukları yazılım, destek ve imalat gereksinimini tek çatı altından sağlamamız’ bizimle çalışmayı en çekici kılan en büyük etkendir.


Ürün ve Hizmetler

SolidCAM SatışInventorCAM SatışQuoteCAM SatışCalcmaster SatışImold SatışSolidWorks Entegre CAM ÇözümüAutodesk Inventor Entegre CAM ÇözümüTasarımKonsept TasarımCNC Freze ve Takım

#SolidCAM Satış #InventorCAM Satış #SolidWorks CAM #Inventor CAM #Tasarım


Benzer Firmalar