Truva Evden Eve Nakliyat


Kayışdağı Cad. No:9 D:8 Ataşehir / İstanbul

Telefon1: (0216) 573 22 75

Telefon2: (0212) 275 31 51

Fax: (0212) 275 31 51

Web: www.truvaevdenevenakliye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:320 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Truva Evden Eve Nakliyat Yılların getirdiği tecrübe ve yarınlarımızın getirdiği teknoloji ile evinizi taşıyor. Ekspertiz hizmetinin bulunduğu evden eve nakliyat hizmetimizde öncelikle ekspertizimiz hanenizi ziyarete gelerek inceliyor. Raporlarını alan evden eve nakliyat ekspertizi, tüm planlamalardan sonra raporunu iletiyor ve pozisyona uygun kadromuz, evinizin kapısını tekrar çalıyor. Bölümlere dağılan evden eve nakliyat kadromuz dahilinde terzi, mobilya ustası, dizilim uzmanı gibi konusunda yoğunlaşan personelimiz evinizin taşınmasını sağlıyor. Evden eve nakliyat ekspertizi sayesinde eşyalarınıza uygun olarak getirilen kamyon, kamyonet veya başka bir aracımıza sıkıntı çekilmeden eşyalarınız yerleştiriliyor. Evden eve nakliyat hizmetimizde yolculuk sonrasında yeni hanenize giriliyor ve uzman kadromuz mobilyalarınızı monte ediyor. Tesisat ustamız banyo mutfak vb. yerlerle taşınan parça veya eşyalarınızı yerleştiriyor. Bu sırada siz ister, istediğiniz eşyanın nereye yerleştirileceğini göstereceksiniz, isterseniz tatilde olacaksınız içiniz rahat olacak!


Ürün ve Hizmetler


Evden eve nakliyat titizlik, eğitimli eleman kadrosu, doğru paketleme materyalleri, hijyen ve güven gerektirir.

Evden Eve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz, evinizi huzur ve mutluluk içinde taşımak için bütün imkanlarını hizmetinize sunuyor.

Tecrübeli ve yetenekli paketleme görevlisi elemanlarımız evinizdeki veya ofisinizdeki tüm eşyaları özenle paketlerler.

Eşyanıza verdiğimiz önemi, kullandığımız kaliteli paketleme malzemelerinden ve eğitimli personelimizin özel paketleme tekniğinden anlayabilirsiniz.

Paketlemede; eşyanın cinsine, özelliğine ve boyutlarına göre muhtelif ebatlarda özel karton kutular, bol miktarda kağıt, battaniyeler ve balonlu naylonlar kullanılmaktadır. Özel eşyalarınız, hassas elektronik eşyalarınız özenle taşınır.

Taşıma esnasında her türlü paketleme - nakliye - varış yerindeki teslimi ve evde kolilerin açılması mobilyaların yerleştirilmesi, demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmeleri büyük bir özenle yapılmaktadır.

Her ekipte bir konusunda montaj personeli mutlaka bulunur. Mobilyalar gibi sökülmeden taşınmazları demonte ederek yerinde montaj yapmak üzerine eğitimlidir.

- Evden Eve Nakliyat
- Fabrika Taşımacılığı
- Fuar Taşımacılığı
- Banka Taşımacılığı
- Büro Taşımacılığı
- Kurum Taşımacılığı
- Ev Eşyası Paketleme
- Büro Eşyası Paketleme
- Askılı Tekstil
- Ambalajlama
- Depolama

#Evden eve #nakliyat #evdeneve nakliyat #taşımacılık #nakliye


Benzer Firmalar