Mikron Sanayi Boyaları


Ataşehir

Telefon1: +(90) 216 661 48 84

Telefon2:

Fax: +(90) 216 661 48 85

Web: www.mikronboya.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2009 yılının Mart ayında kurulmuş olup endüstriyel ve sanayi boyaları, mobilya grubu boyaları ve inşaat grubu boyaları alanlarında faaliyet göstermektedir. Kurulmuş olduğu yıl içinde Filli Boya Sanayi Uzman Bayileri arasında 2. sırada yerini almıştır.

Şirketimiz Tecrübeli, genç ve dinamik kadrosuyla çalışkanlık ve dürüstlük ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

Mikron Sanayi Boyaları çalışanları ve yaşattığı değerleri ile bir bütündür. Önde gelen sorumluluğumuz, vizyonumuza ve çalışma prensiplerimize uygun hareket etmek, çalıştığımız tüm firmalara değer katmak, bu davranış ve ilkelerimizle örnek kuruluş olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

filli, filli boya, filliboya, betek, mikronsanayiboyalari, mikron sanayi boyaları, mikron boya, boya, sanayi, insaat, inşaat, mikron, mikronboya, mikronboya.com, mikronboya.com.tr, mikronsanayiboyalari.com.tr, uzman bayi, mikronsanayiboyalari.com, epoksi, enamel, kimya, boyacı, boyaci, epoxy, sentetik, SANAYİ BOYALARI, EPOXY ENAMEL, EVOKROM, PITACOTE HI-BUILD, EPOXY MACUN, EPOXY SELF LEVELING, COAL-TAR EPOXY HI-BUILD, KLOR KAUÇUK BOYA, SENTETİK SANAYİ BOYASI, WASH-PRIMER, METAL PRIMER, YANMAZ BOYA, SİLİKON SONKAT BOYA, İNŞAAT BOYALARI, SENTETİK ANTİPAS, SENTETİK LÜX, SİLİKONACRO, VEGATEX, SU-TEX, EPONİTEFirmamız 2009 yılının Mart ayında kurulmuş olup endüstriyel ve sanayi boyaları, mobilya grubu boyaları ve inşaat grubu boyaları alanlarında faaliyet göstermektedir. Kurulmuş olduğu yıl içinde Filli Boya Sanayi Uzman Bayileri arasında 2. sırada yerini almıştır.Şirketimiz Tecrübeli, genç ve dinamik kadrosuyla çalışkanlık ve dürüstlük ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.Mikron Sanayi Boyaları çalışanları ve yaşattığı değerleri ile bir bütündür. Önde gelen sorumluluğumuz, vizyonumuza ve çalışma prensiplerimize uygun hareket etmek, çalıştığımız tüm firmalara değer katmak, bu davranış ve ilkelerimizle örnek kuruluş olmaktır.

#mikron boya #mikron sanayi boyaları #sanayi boyaları #filli #boya


Benzer Firmalar