Anasayfa » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » ÖZEL MELTEM DARCAN ÇİZGİ BALE KURSU

ÖZEL MELTEM DARCAN ÇİZGİ BALE KURSU


Nurettin Ali Berkol Sk. Arsever Apt. No: 32 D1 Şaşkınbakkal / Kadıköy

Telefon1: (216)3507903

Telefon2:

Fax:

Web: cizgibale.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998 Yılında Kurulan Özel Meltem Darcan Çizgi Bale Kursu , Tc. Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı “meslek Edindirme Kursları” Adı Altındadır. Öğrencileri , Bale 9. Sınıfta Girecekleri Kurs Bitirme Sınavı Sonucunda “M.E.B. Kurs Bitirme Sertifikası” Alarak Üniversite Branşları Dışında Bale Öğretmenliği Yapabilmekte Ya Da Dansçılık Kariyerlerine Devam Edebilmektedir.

İngiltere Kraliyet Dans Akademisi (royal Academy Of Dance) Üyesi Olan Çizgi Bale , Rad’ın Bale Eğitiminde Dil Birliğini Geliştirmek , Bu Eğitimin Doğru Ve Pedagojik Bir Yaklaşımla Yapılmasını Sağlamak Amacı İle Geliştirmiş Olduğu Eğitim Metodunu Uygulama , Destekleyici Materyal Ve Organizasyonlarından Yararlanma Yetkisine De Sahiptir. Öğrencilerini Tüm Dünyada Geçerli Rad Sertifikalarına Sahip Olacakları Seviye Ve Yetenek Sınavlarına Hazırlar.
Çizgi Bale , Alanında Uzman Ve Deneyimli Kadrosu İle 4 Yaşından İtibaren Çocuk Balesinin Yanı Sıra Klasik Bale , Modern Dans , Jazz Dans , Piyano Ve Solfej Gibi Dallarda Eğitim Vermektedir.

Çizgi Bale Kursu Kurucu Müdür Ve Genel Sanat Yönetmeni Meltem Yaprak Darcan Öncülüğünde Bale Ve Müzik Eğitimi Vermeye Devam Etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

bale, dans, klasik bale, modern dans, jazz, dans, koreografi, sahne , müzik, piyano, keman, yan flüt, şan, gitar, çello, viyolonsel

#DANS #MÜZİK #BALE #PİYANO #KEMAN


Benzer Firmalar