Anasayfa » Anaokulları » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Anaokulları » İstanbul Beykoz Çalışkan Çocuk Anaokulu

İstanbul Beykoz Çalışkan Çocuk Anaokulu


Göksu Evleri Şakayık Çıkmazı B 65b Kavacık Beykoz

Telefon1: 0216 465 0 465

Telefon2: 0532 445 03 46

Fax: 0216 465 04 65

Web: www.caliskancocuk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çalışkan Çocuk Anaokulu, 2009-2010 öğretim yılında, tecrübeli eğitimci Leyla Çalışkan önderliğinde, “Eğitimde İyi Başlangıç” anlayışıyla kurulmuştur.

Eğitimde amacımız, eğitimi sürekli güncellenen bir süreç olarak değerlendirerek, uzman psikolog ve eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımızı, mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda saygı duyan, paylaşmayı bilen uygar bireyler olarak yetiştirerek, okul öncesi gelişimlerine yardımcı olmaktır.

Bu amaca uygun olarak tüm profesyonel program ve metotların yanında çocuklarımıza anne dikkati ve şefkati ile yaklaşıyor, tüm ihtiyaçlarının giderilmesinde, kendi ev yaşantılarına paralel figürler ile destekliyoruz. Örneğin sağlıklı ve besleyici yemek menülerimizi gerçek anneanne ve babaanneler tarafından pişirip servis ediyoruz. Tüm eğitim ve destek personelimizle, her çocuğumuzun kendine özel duyarlılıklarını takip ediyor ve onların eğitim hayatına başlangıçlarını en iyi şekilde yapmalarını sağlıyoruz.

Çünkü biz iyi bir başlangıcın yarı yarıya başarmak olduğunu çok iyi biliyoruz…


Ürün ve Hizmetler

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan okulumuzda 3 - 6 yaş arası çocuklar için eğitim ve öğretim hizmetleri verilmektedir.225 m2 çim halı kaplı bahçe içerisinde etkinlik odaları, yemek salonu, oyun salonu, etüd odası ve her katta lavaboları ile hizmet veren kurumumuzda her şey çocuklarımızın güvenlik ve konforu esas alınarak düşünülmüştür.Okul binamız Göksu Evleri Sitesinde giriş ve çıkışlarda çocuklarımız için tehlike yaratmayacak kadar sakin bir sokakta yer almaktadır. Okulumuzda öğrencinin yaşı ve velisinin tercihi doğrultusunda tam gün ve yarım günlük programlar uygulanır. Özellikle haftanın belirli günleri çocuklarını okula yollamak isteyen velilerimiz, Okul Müdürümüz Leyla Çalışkan ile yüzyüze görüşerek aile ve çocuğumuz için en uygun programı beraber belirleyerek daha ayrıntılı bilgi alabilirler.Okulumuzda Yaz aylarında da M.E.B. Okul Öncesi Yaz Okulu Programı doğrultusunda eğitim ve öğretim sürmektedir. Çalışkan Çocuk Anaokulu yılın 12 ayı açıktır. Okulumuz haftasonu ve resmi tatillerde eğitim öğretime kapalıdır. Çeşitli semtlere servislerimiz mevcuttur.

#kavacık anaokulları #beykoz anaokulları #göksu evleri #göksuevleri anaokulları #anaokulu


Benzer Firmalar