ERC Web Tasarim Gaziantep


Hoca Mithat Sokağı Cami Mah No:2/8

Telefon1: 0232 364 60 74

Telefon2:

Fax: 0232 364 60 74

Web: www.webtasarimgaziantep.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Venüs Ajans olarak 2002 yılından beri reklamcılık sektöründe hizmet vermekteyiz. Genç ve dinamik kadromuzla yüzlerce kurumsal firmaya hizmet veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Kurumsal Web Tasarım
Sitenizin kurumsal, kaliteli ve güncel olması için yapılan çalışmların tümü web tasarımıdır. Web tasarımlarımız için, referanslarımız sayfasını ziyaret ediniz.
Web Sitesi Güncelleme
Web sitelerinde çok problem güncellemelerde doğmaktadır. Web sitesini yönetmede zorlanmamak, güncellemelerin zamanında ve sürekli olmasını sağlamak için size özel çözümler sunmaktayız. Web sitesi güncellemelerini kolaylaştırmak için yaptığımız çalışmalara örnek olarak, yeni ürün ekleme, haber ekleme, mevcut sayfalarınızdaki bilgileri güncelleme, mevcut ürün bilgilerini ve fotoğrafını değiştirme, duyuru ekleme, etkinlik ekleme vb. Çalışmaları gösterebiliriz. Çeşitli modüller ekleyerek size daha kolay ulaşılmasını sağlayabiliriz. Bu modüllere örnek olarak, basın bültenleri modülü ekleme, insan kaynakları ve iş başvuru formu ekleme, iletişim formu ekleme modüllerini söyleyebiliriz.
Web İstatistik Takibi
Web sitenizi yaptırdıktan sonra kullanım oranınızı takip etmek istiyor musunuz? En çok hangi sayfalarınıza giriş yapılmış? hangi ürünlerinize bakılmış? hangi ülkelerden ve şehirlerden ziyaret edilmiş? Bu ve bu gibi bilgileri sürekli takip etmek, sitenize ve çalışmalarınıza yön vermek için bizi arayınız.
Internet Reklamcılığı
İnternet reklamları dünyası ile, çok emek verdiğiniz sitenizin daha çok tanıtmasını ve bilinmesini sağlamanız, ürünlerinize ve kampanyalarınıza dikkat çekmeniz, tüm dünyaya, istediğiniz ülkelere veya istediğiniz şehirlere tanıtım yapmanız mümkün. Üstelik site ziyaret raporunu sunuyor, gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki yüzlerce e-ticaret ve firma rehberlerine tek tek ve özenli bir şekilde kaydediyoruz. Web siteniz sayesinde size kolayca ulaşılmasını sağlamak için bizi arayın, Sizi internet reklamları dünyası ile tanıştıralım.
Banner Tasarım
Banner, internet üzerinde sitenizin reklamının yapılabilmesi amacıyla hazırlanan grafik veya animasyon tasarımlarıdır. Venüs Ajans ayrıca, firmanızın izmirnews.com web sitesinde tanıtımını da yapmaktadır.
İnternet teknolojileri danışmanlığı

Arama Motoru Optimizasyonu
Venüs Ajans olarak, arama motorlarında yapılan aramalarda web sitenizin üst sıralarda çıkmasını sağlamak için Arama Motoru Optimizasyonu (search engine optimization) hizmeti vermekteyiz. Size en çok ulaşılacak ve en çok geri dönüş alabileceğiniz kelimelerin analizini yaparak, doğru kelime grubu seçiminde danışmanlık yapmaktayız. Yüzlerce yerli ve yabancı Forumlara ve firma rehberlerine kayıt yapar ve istatistikleri periyodik olarak sizlere iletiriz.
Örnek olarak; izmir tercüme bürosu olarak aradığımızda smyrnatercume.com ilk sayfada, web tasarım izmir olarak aradığımızda webtasarimizmir.org ilk sayfada, izmir web olarak aradığımızda izmirwebevi.com arama motorlarında ilk sayfada, ingilizce kursu izmir olarak aradığımızda oydem.com.tr ilk sayfada yer almaktadır. Bunlar tesadüf değil ardında yatan çalışmaların sonucudur.

#gaziantep web tasarim #web dizayn gaziantep # # #


Benzer Firmalar