torunlar nakliyat


içerenköy

Telefon1: 0212 211 13 36

Telefon2: 0532 787 91 76

Fax: 0216 471 71 81

Web: www.torunlarnakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1961
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:15 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AMBALAJ / PAKETLEME

Evden eve nakliyatın en önemli ve ilk aşaması ambalajlamadır. Muhtelif eşyalarınızın gerekli ambalaj malzemeleriyle ambalajlanıp evden eve nakliyat işlemi için hazır hale getirilmesi eşyanın zarar görmemesi açısından son derece önemlidir. Torunlar evden eve nakliyat olarak ambalajlamaya çok önem vermekteyiz. Kullandığımız hava kabarcıklı naylon, kraft kağıdı, ambalaj kağıdı, streç film, karton koli gibi malzemeler eşya taşımak için özel olarak üretilmiş malzemelerdir. Profesyonel bir ekip ve eşya cinsine göre değişen muhtelif ambalaj malzemeleri ile titiz bir çalışma ortaya koyup, siz eşya sahiplerinin zahmetsiz bir taşıma gerçekleştirerek derin nefes alabilmenizi sağlamak, biz nakliye şirketlerinin de size en sağlıklı hizmeti vermiş olmanın gururunu yaşayabilmek en önemli ve değişmez hedefimizdir.

DEMONTE / MONTAJ

Evinizdeki her türlü mobilyanın de montesi konusunda uzman mobilyacılarımız tarafından sökülerek yeni evinizde istediğiniz yerlere istediğiniz şekilde monte edilir. Marangozlarımız kendi uzmanlıklarında son derece profosyönel olup her türlü mobilyayı de montaj ve montaj konusunda uzmandırlar.


Ürün ve Hizmetler

evden eve nakliyat, evden eve, nakliyat, nakliye, taşımacılık, evden eve taşımacılık, depolama, depolama hizmetleri, eşya depolama

#evden eve nakliyat #evden eve #nakliyat #evden eve taşımacılık #taşımacılık


Benzer Firmalar