Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » Doğan Lpg&Cng Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri

Doğan Lpg&Cng Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri


Yalı mahallesi, Namık Kemal Caddesi. Çuhacıoğlu sokak, No 6 FATİH - YENİKAPI / İSTANBUL

Telefon1: 2125898243

Telefon2: 2125890380

Fax: 2125898243

Web: www.lpgdogan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2010 Yılında kurulan DOĞAN LPG & CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Oto gaz sektöründe hizmet vermektedir.Aynı zamanda Firmamız, Atiker Yetkili Bayiliği olarak hizmetlerini sürdürmektedir.

Kurulduğundan bugüne dek müessesemiz, müşterilerine ve bayilerine en iyi şekilde hizmet ve danışmanlığı verebilmek için, seminer, eğitim ve uygulama programlarına katılarak kazanmış oldukları sertifikaların yanı sıra bilgi ve tecrübelerini müşterileri ile paylaşarak yayılımcı bir politika ile büyümeyi hedeflemektedir.

Kuruluş ve hizmet konusundaki amacımız, oto gaz sektöründeki Lider markalar ve sarf malzemeleri bir arada bulundurup, kaliteli, temiz ve dürüst bir hizmet çerçevesi içerisinde müşterilerine en hızlı ve en hesaplı şekilde hizmet sunmaktır.

DOĞAN LPG & CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ ; büyüme politikasını sektörün ihtiyaçları ile paralel bir şekilde, yenilikleri takip ederek ve kendilerine aktararak devam etmektedir.Bu doğrultu içerisinde; SGI ( Sıralı Gaz Enjeksiyon ) Sisteminde bulunan kit ve yedek parçaları bünyesinde bulundurarak, teknik ve eğitim desteğini sunmakta, bunun yanında müşterilerine danışmanlık hizmeti vermektedir.

DOĞAN LPG & CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ , olarak ATİKER YETKİLİ BAYİLİĞİ hizmetlerinin yanı sıra, Brc, tartarini, okcan ve diğer otogaz dönüşüm markalarının özel servis olarak teknik, bakım, onarım ve arıza tespit hizmetlerini sizlere sunmaktadır.

Firmamız hakkında merak ettikleriniz ve aklınıza takılan tüm sorular yada bize danışmak istedikleriniz var ise, ayrıntılı bilgi için telefon ile müşteri destek personelimiz ile konuşabilirsiniz.

Telefon & Telefax : (212) 589-82-43

Telefon & Telefax : (212) 589-03-80

Gsm : 0533 622 15 95

Gsm : 0535 277 84 87

Mail : lpgdogan@hotmail.com

Adres : Yalı mahallesi, Namık Kemal Caddesi. Çuhacıoğlu sokak, No 6 FATİH - YENİKAPI / İSTANBUL


Ürün ve Hizmetler

atiker yetkili servis, atiker servisi, atiker yetkili servisi, atiker teknik servis, atiker yetkili bayi, atiker lpg, lpg sıralı, sıralı lpg, sıralı lpg otogaz, sıralı otogaz, doğan lpg, doğan otogaz, yenikapı otogaz, yenikapı atiker

# # # # #


Benzer Firmalar