cemertas


Merter Meridyen plaza

Telefon1: No.329

Telefon2: +902124811147

Fax: +902124811147

Web: ww.cemertas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1958
Çalışan Sayısı:170 (Yönetici:9 | Memur:4 | İşçi:156
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1958 yılında İstanbul mercanda büyük valide han 3 kemerde kasket imalatı yapmak üzere Anadolu Kasket Atölyesi (AKA) adıyla Mehmet Ertaş ve Leon brudo tarafından kurulmuştur.
Gelişen ve değişen zaman içinde çeşitlenerek büyüyen sektörde kasket üretimiyle beraber üretim grubunu geliştirmiştir.(Mont – Pantolon – İşçi Kıyafetleri – t-shirt – Tulum – yelek – şapka – plaj kıyafetleri – çantalar (bez tela)

Cemertaş Felsefesi:
Bir Türkiye Markası olan cemertaş her detayda evrensel standartları yakalamayı konusunda öncü olmayı prensip edinmiştir. Her zaman en yeni teknolojiyi en kaliteli malzemeyle buluşturan cemertaş çağdaş pazarlama teknikleri ve bilişim teknolojilerini kullanarak 81 ilde müşterilerine hızlı ve daima en yüksek standartlarda ulaşmayı hedefliyor.

Cemertaş Vizyonu:
Yaratıcılığı Ülkemiz tarafından onaylanmış dinamik ve müşteri odaklı bir marka olan cemertaş’ın amacı ulusal tekstil promosyonu sektöründe üretim satış ve pazarlama konusunda öncü olmaktır.
Cemertaş ülke içindeki başarısının verdiği güçle pazardaki payını daha da sağlamlaştırarak 2008 yılı içinde yurtdışında da müşterilerine hizmet vermeye başlamak için gerekli girişimlerde bulunmuş ve gereken yatırımlar yapılarak 2008 yılından itibaren dünya pazarlarındaki yerini almak için çalışmalarına hız vermiştir.

Cemertaş ‘ın cemertaş ve şapkadünyası adıyla iki markası bulunmaktadır


Ürün ve Hizmetler

tekstil promosyon moda fashion nakışlı ürünler baskılı ürünler flok baskı t-shirt mont - pantalon şapka dunyasi atkı bere şal çanta pareo bambu organik kumaşlar coolmax

#T-shirt Şapka #mont pantalon #tekstil promosyon #şal pareo #bandana havlu


Benzer Firmalar