Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » İzgi Metal Tic. ve San. Ltd. Şti.

İzgi Metal Tic. ve San. Ltd. Şti.


Yenidoğan Mah. Kışla Cad. Emintaş Rami Sanayi Sitesi No:123/209

Telefon1: 0212-501 61 81

Telefon2:

Fax: 0212-613 47 26

Web: www.izgimetal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:28 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:21
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzgi Metal Tic. Ve San. Ltd. Şti. 13.01.1997 yılında gerçekleşen kuruluşuyla Metal sektöründe faaliyetine başlamıştır.Firmamız, müşterilerimize zamak külçe, alüminyum külçe, çinko külçe, kurşun külçe, magnezyum külçe hizmeti sunmaktadır.
İzgi Metal Tic. Ve San. Ltd. Şti., 2007 senesinde kalitesini daha da artırmak amaçlı ISO 9001:2000 Belgesi almıştır. Bunu takiben AJA Belgelendirme’nin denetimlerinden geçmiş ve kalitesi her denetim sonunda onaylanmıştır.
Deneyimli döküm personeli tarafından üretilerek kullanıma hazır olan zamak ve alüminyum külçeler standartlara uygun şekilde balyalar halinde paketlenerek siz müşterilerimizin kullanımı için hazır durumda depomuzda stoklanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

İzgi Metal, metal sektöründe müşterilerimize zamak külçe, alüminyum külçe, çinko külçe, kurşun külçe ve magnezyum külçe hizmeti sunmaktadır. İzgi Metal olarak ürettiğimiz kaliteli ve en iyi analizlerle hazırlanmış ürünlerimiz dışında müşterilerimize, onların istekleri doğrultusunda özel analizlerle hazırlanmış ürünler sunarak kendilerine her konuda daha fazla hizmeti en hızlı ve kaliteli şekilde vermeyi amaç edindik.

#zamak #alüminyum #çinko #metal #döküm


Benzer Firmalar