Anasayfa » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Muhtelif mal ve hizmetler » AYBA ÇELİK İÇ VE DIŞ TİCARET

AYBA ÇELİK İÇ VE DIŞ TİCARET


Kuyumcukent, basın ekspres yolu, atölye bloğu, zemin kat 8. sokak no 16 çobançeşme bahçelievler

Telefon1: 0212 603 19 73

Telefon2: 0212 603 00 88

Fax: 0212 603 19 74

Web: www.aybacelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, Avusturya, Belçika, İngiltere, İtalya, ABD

Firmamız, yurtdışında bulunan üretici firmaların, Türkiye pazarında, tanıtım faaliyetlerini ve ticari temsilciliklerini yürütmektedir. Bu sebeple, Türkiye’de yerleşik sanayi tesislerinin, gerek üretimlerinde kullandıkları hammaddeleri, gerekse üretim proseslerinde ihtiyaç duydukları, ileri teknoloji ve yüksek kalitede ara mamüllerinin temininde, temsil ettiğimiz firmalardan ithalatlarında yardımcı olmaktadır.

Firmamızın çalışma prensipleri, piyasada genellikle uygulandığı şekilde olmayıp, üreticiden alınan fiyat teklifleri üzerine herhangi bir kar ilave etmeden, ithalatçının ihtiyaç duyduğu ürünleri en uygun maliyetlerde ve sürelerde kendilerine ulaştırmak hedefine odaklanmıştır. Firmamız bu değişmez politikası sayesinde, gerek yurtdışında temsilciliklerini yürüttüğü firmalar, gerekse yurtiçindeki sanayicilerimiz ile uzun süreli ilişkiler kurmuş ve bu ilişkileri başarıyla sürdürmekte olup, geleceğe taşımakta kararlıdır.


Ürün ve Hizmetler

Yüksek ısı ve korozyona mukavim, yüksek nikel, nikel/bakır alaşımlı, alloy ve superalloy çelik levha, bant, çubuk, kütük ve teller ayrıca bu alaşımlar için kaynak telleri. (Başta havacılık sektöründe talep edilen AMS standartı da dahil uluslar arası standartlarda)
Titanyum ve titanyum alaşımlarında kütük, çubuk, boru, levha ve bant. Başta havacılık ve uzay sanayinde kullanılan standartlarda olmak üzere, medikal, galvano ve kuyumculuk sektörü için, ticari saflıklarda, alaşımlı ve düşük alaşımlı titanyumlar.
Zirkonyum levhalar, organik asitlere ve mineral asitlerine karşı yüksek dayanım gösteren, 3 mm den 65 mm kalınlığa kadar, maksimum 2.100 mm genişliğe ve 8.000 mm boya kadar ölçülerde. ASTM B551, ASME SB551, TüV 480, ISO 9001 ve PED standartlarında.
Paslanmaz çelik alaşımlarında kalın levhalar, müşteri talebi doğrultusunda su jeti, plazma, lazer ve testere ile kesilmiş paslanmaz ve yüksek nikel alaşımlı parçalar,
Mika levha ve bantlar, muscotive ve phlogopite kalitelerinde.
Paslanmaz çelik , nikel alaşımları ve Titanyum alaşımlarında dikişli borular.
Yüksek nikel alaşımlarında dikişsiz çelik çekme borular.
Değerli metaller kaplama kimyasalları, İsviçre renk standartlarında ve özel renk taleplerinize uygun olarak hazırlanmış, flaş ve mikron altın kaplama kimyasalları, akımsız nikel kaplama kimyasalları, paslanmaz çelik ve titanyum üzerine değerli metaller kaplama kimyasalları, yüzey temizleme ve koruma kimyasalları.
Değerli metallerin dökümüne uygun, döküm alçıları ve enjeksiyon mumları.
Altın ve gümüş döküm alloyları.
Kuyumculuk sektöründe kullanılan, çelik, karbid ve elmas yüzeyli, matkap, fisür ve frezeler.
Çok yüksek yüzey kalitesi sağlayan özel polisaj blokları

#superalloy, titanyum #hastalloy, monel #inconel, incalloy #mikron, rodyum #altın, mika


Benzer Firmalar