seçkin soğutma


fevziçakmak mah 3 sok no:6/b

Telefon1: 02126342077

Telefon2:

Fax: 02126342076

Web: www.seckinsogutma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Seçkin soğutma İstanbul ` da kurulmuş olup soğutma ve ısıtma sistemleri alanında uzman kadrosuyla 20 yılı aşan mesleki bilgi birikimi ve deneyimleri ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Seçkin soğutma, tüketicinin kullanım ihtiyaçlarını, mekanlarını göz önünde bulundurarak değişen koşullarda beklentilerini karşılayacak en farklı ihtiyaçlara en özel çözümler üretiyor. Müşterilerimize yüksek kaliteli ve sorunsuz bir hizmet sunabilmek amacıyla tüketici memnuniyetini ön planda tutan firmamız; klima sektöründe keşif, satış, montaj ve bakım hizmetlerini sorunsuz gerçekleştirebilen güçlü yapısı ile çalışmalarına devam etmektedir.

Faaliyet ve hizmetlerimiz sadece bir bölge ile sınırlı olmayıp Türkiye`nin her yerinde aynı kalite ve standartlarla hizmetinizdeyiz.


Ürün ve Hizmetler

Soğuk hava deposu, soğuk oda, soğutma grupları, soğuk oda panelleri, chiller üniteleri, soğuk oda kapıları, pvc şerit perdeler, hava perdeleri (hava kapıları), nem alma cihazları, nemlendirme cihazları, buz makineleri, kompresör teknik servisi.

# # # # #


Benzer Firmalar