gürcan


perpa iş merkezi

Telefon1: 212 32016 52

Telefon2:

Fax: 212 320 16 54

Web: www.gurcan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:dubai,sudi arb,lübnan,cezayir,fransa,ing,almanya

GÜRCAN, yenilikçi anlayışın temsilcisi olarak 2000 yılından bu yana hizmet vermektedir. Her dönemde koruduğu denge, müşterilerine göstermiş olduğu ilgi,çalışkan ve dürüst çizgisiyle iç ve dış piyasada sürekli büyüyen bir firma halini almıştır.



GÜRCAN, kalitesinden hiç bir zaman taviz vermemiş her zaman en üst seviyede tutmayı başarmıştır. Üretimde standart ve güvenilir yaklaşımı, kalte güvencesi ve yedek parça teminindeki hız ile müşterilerinin her zaman kendilerini güvende hissetmesini sağlanmıştır.



GÜRCAN Ortadoğu ülkelerine yapmış olduğu ihracatlar ve müşteri memnuniyetiyle TÜRKİYE´de ve dünyada bir marka haline gelmiştir.



GÜRCAN Dünya çapındaki müşterileri,nitelikli teknik ve idari kadroları,modern üretim tesisi ve bir kalite geleneği haline gelen iş anlayışı ile sektörünün lider kuruluşu olarak hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

gürcan, evaparator, evaporatör, dış ticaret, ihracat, buzhane, kolu, accessory, perpa, firmalar rehperi, tuzla, market camları, handle, hinge, gastronorm, nesim, aluminum, profil, condenser, iklimleme, curved, glasses, wheels, fridges

#evaparator #accessory #curved #fridges #condenser


Benzer Firmalar