baydar grup


macar kardesler cd ali emiri sk no 5/27 fatih

Telefon1: 02125328955

Telefon2: 05389308888

Fax: 02125328955

Web: www.baydargrup.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BAYDARGRUP
Matbaacılık ve Reklamcılık sektöründe 1987’den gelen bilgi birikimi ve tecrübenin 2008 yılında markalaşmış hali olan BAYDARGRUP 2008 yılında İstanbul’da faliyetlerine başlamıştır.
Reklam, matbaa ve ambalaj ürünlerinin grafik tasarımı, baskı uygulamaları, internet reklamcılığı ve web sitesi tasarım ve uygulamaları, reklam müziği ve cingılları ile iletişim içerisinde olduğu ülkeler dahilinde vermiş olduğu uluslararası danışmanlık hizmetleri grubumuzun faaliyet alanlarının genel başlıkları olarak sıralanabilir.



Hizmet sektöründe olmanın verdiği bilinçle her müşterisine bir “çözüm ortağı” olarak yaklaşan, amaçlanan ürünün ve hizmetin en kaliteli ve en doğru bütçelerle sunulmasını hedefleyen firmamız, herbiri alanında deneyimli olan çalışanları ile minimum hata ve maksimum memnuniyet düşüncesini çalışmalarına yansıtabilmenin çabası içerisindedir.
Kalıcı başarıları amaç edinen BaydarGrup, işine olan saygısını, göstermiş olduğu özeni azami seviyede müşterilerinin beğeni ve memnuniyeti olarak geri dönüşümünün sağlanabildiği anda bunu en önemli referansı olarak belirler.


Ürün ve Hizmetler

Reklam, matbaa ve ambalaj ürünlerinin grafik tasarımı, baskı uygulamaları, internet reklamcılığı ve web sitesi tasarım ve uygulamaları, reklam müziği ve cingılları ile iletişim içerisinde olduğu ülkeler dahilinde vermiş olduğu uluslararası danışmanlık hizmetleri

#ambalaj,matbaa,klişe,kartvizit,broşür,katalog,diji #tasarım matbaa #ambalaj klişe #reklam internet #iletişim dışticaret


Benzer Firmalar