Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İSTANBUL Isıtma soğutma ve havalandırma » İSTANBUL EKİN ENDÜSTRİYEL ISITMA VE SOĞUTMA SİST. - EŞANJÖR / AKÜMÜLASYON TANKI

İSTANBUL EKİN ENDÜSTRİYEL ISITMA VE SOĞUTMA SİST. - EŞANJÖR / AKÜMÜLASYON TANKI


DES San. Sit. 117 Sok. C24 Blok No: 5 Dudullu

Telefon1: 0216 444 35 46

Telefon2: 0532 375 09 60

Fax: 0216 660 13 08

Web: www.ekinendustriyel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ekin Endüstriyelin kuruluş amacı ve hayali Türkiye de üretilemeyen her şeyin bir gün %100 yerli sermaye ile ülkemizde üretilmesidir. Bu hayalini gerçekleştirmeye en iyi bildiği konu olan Plakalı Eşanjör imalatı ile başlangıç yapan Ekin Endüstriyel, yıllar geçtikçe yeni ufuklara doğru yol almaya devam edecektir. Yerli malı kalitesizdir önyargısını kırmak için yoğun çabalar sarfeden Ekin Endüstriyel, üretimine başlar başlamaz, ISO 9001-2000, CE ve GOST sertifikasyonlarını almış ve bu konuda kendisini sürekli denetim altında tutmaktadır.

‘Kavgacı’ değil ‘Uzlaşmacı’ bir politika izlemeyi kendisine hedef edinen Ekin Endüstriyel, rakip firmalarla, tedarikçileriyle ve müşterileriyle her zaman iyi ilişkiler kurmuştur ve bundan sonrada kurmaya devam edecektir. Ekin Endüstriyel, kendi ürettiği eşanjörlerin yanı sıra Danfoss’ un Plakalı Lehimli Eşanjörleri ve Contalı Plakalı Eşanjörlerinde Türkiye Distribütörlüğünü üstlenmiştir. Ekin Endüstriyel, plakalı eşanjör üretiminin yanısıra konusunda uzman teknik ekibi ile diğer markalara ait eşanjörler içinde servis ve yedek parça hizmeti sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

MIT Plakalı Eşanjör Sistemleri tüm dünyadaki müşterilerine son teknoloji ile donatılmış proses ekipmanları ve mühendislik çözümleri sağlamaktadır. MIT, ayrıca müşterilerine otomasyon ile tümleşik bir çok proses çözümü üretmiştir.
MIT’in üstün proses bilgisi, uzman teknoloji yaklaşımı ve tereddütsüz sorumluk duygusu ile müşterilerine hizmet vermektedir. MIT birçok endüstri kolunda değişen ihtiyaçlara hizmet verebilmek için gelişimini sürdürmektedir.
İlk plakalı eşanjör, döküm plakalar ve tam işlenmemiş gövdeden oluşurken bugün MIT, bilgisayarlar tarafından dizayn edilen bir çok malzeme çeşidi olan plakalarını müşterilerine sunmaktadır.
Vizyonumuz mükemmellik ve sorumluluk duygumuz rotasında geçmişteki duruşumuzu gelecekteki ileri teknoloji ve kaliteye sahip ürünlerimize taşımaktır.
Misyonumuz yarının teknolojik yüksek kaliteli ürünlerini bugünden müşterilerimize sunabilmektir.
Her MIT plakalı eşanjörü sizin rahatınızı sağlamak açısından birçok testten geçmektedir.
Sıkı standartlarımız güvenilir servis ömrünü bütün eşanjörlerimiz için mümkün kılmaktadır.
Kalitemiz personelimizin el ele vererek sürekli olarak araştırma geliştirme çalışmamaları sayesinde değişen ve farklılaşan ihtiyaçları karşıma konusunda garanti altına alınmaktadır.
Deneyimimiz, farklılıklarımız ve yeteneklerimiz bizi hızla değişen ihtiyaçlara hizmet edebilme yetisini vermektedir.
MIT ile uygulamalarınız için mümkün olan en iyi ürünlere sahip olacaksınız.


#endüstriyel ısıtma #endüstriyel soğutma #eşanjör #akümülasyon tankı #


Benzer Firmalar