Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » SAKARYA İnşaat malzemeleri » AVRUPACATI METAL KİREMİT FABRİKASI

AVRUPACATI METAL KİREMİT FABRİKASI


ADAPAZARI

Telefon1: 02642756333

Telefon2: 05397160509

Fax: 02642753552

Web: www.avrupacati.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değerli müşterilerimiz! Fabrikamız Türkiye`de 2007 yılında kurulmuş ve bir Avrupa ürünün adını taşımaktadır. www.avrupacati.com.tr marka MeTamiT. Sadece Türkiye’de değil , Rusya’da iki fabrikamız bulunmaktadır. Çatı kaplama ve Mahya, Duvar dibi, Dere, Kar tutucu yardımcı elemanlar üretiminde çok deneyimli ve başarılıyız.
METAL KİREMİT FABRİKASI..,
Renkli Çelik Metal Kiremit; uzun yıllardan beri üretilmekte olan ve dünyanın birçok ülkesinde en fazla kullanılan çatı kaplama malzemesidir. Renkli Çelik Metal Kiremit uluslar arası standartlar ile 30 yıl garantiye sahip olan, çeşitli iklim şartlarında rahatlıkla kullanılabilen, sağlamlığına karşın hafif 4,5kg m2 olması ile çatıya ek yük bindirmeyen bir malzemedir. Renkli Çelik Metal Kiremit, güvenli olması yanında ekonomik olmasıyla da özel bir çözüm olma ayrıcalığını her zaman korur. Renkli Çelik Metal Kiremit’i çatı yalıtımlarınızda güvenle tercih edebilirsiniz.
Çünkü Renkli Çelik Metal Kiremit, HAFİFTİR - Çünkü Renkli Çelik Metal Kiremit, DEKORATİFTİR - Çünkü Renkli Çelik Metal Kiremit, KALİTESİ ONAYLANMIŞTIR - Çünkü Renkli Çelik Metal Kiremit, HIZLI MONTE EDİLİR - Çünkü Renkli Çelik Metal Kiremit, UZUN YILLAR aktarma sorunu olmadan kullanılabilir.


Ürün ve Hizmetler

METAL KİREMİT - mükemmel, bir metal yüksek kalitede haddelenen ve bireysel boyutlarına dilimlenen . Zengin renk paleti – 100-den fazla kaplama çeşitleri ve renk tonları. RAL Corus Yasan. METAL KİREMİT daha şık görünüşlü ve daha çok kolay monte edilen bir üründür METAL KİREMİT - galvanizli çelik levhanın bir polimer kaplamalı çeşitidir. . : Diğer çatı malzemelerine göre birkaç avantajı vardır: 1. Hafif - 4, 5кг/м2, 2. Dayanıklı - uzun ömürlü. Kullanım alanı: Çatı • METAL KİREMİT levhanın genel eni 1180 мм • levhanın faydalı eni 1100 мм • profil yüksekliği 25 мм • levhanın dalga aralığı 350 мм • metal kalınlığı 0.5 мм Sipariş nasıl verilir. Eğer kaplamaya ve kaplama rengine karar verdiyseniz, ve yaklaşık fiyattan haberiniz varsa , çatı çizimini hazırlayarak bize faks veya e-posta ile başvurabilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar