tasarım ajansı


yukarı dudullu ümraniye

Telefon1: 5333075888

Telefon2:

Fax:

Web: www.tasarimajansi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

D Modelleme ve Animasyon
Fuar standları, bahçe düzenlemesi, bina dış cephe kaplaması, iç dekorasyon çalışması gibi tüm mimari görselleştirme imkanıda sunuyoruz. Gerek AutoCad gerekse de 3DS Max ortamında profesyonel çalışma arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır.Ayrıca 3D Animasyon film yapımında yine profesyonel çalışma arkadaşlarımızla sizlere hizmet vermekteyiz.

Web tasarım ve Hizmetleri
Günümüzde bir firma veya işletme için en önemli tanıtım araçlarından biride web sitesidir, ancak web sitesi sahibi olmanında bazı avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda mevcuttur. Yıllarca aynı tasarımla kalmak, müşterilerinize karşı sizin prestijinizi düşüreceği gibi maddi anlamda da kaybe neden olur. Bizler web konusunda her alanda yardımcı oluyoruz. Tasarımı, yayınlanması, güncellenmesi ve hosting servisi gibi tüm işlerinizi sizi yormadan biz hallediyoruz.

Logo Tasarımı
Tasarım ajansı ekibi olarak hem yaratıcılığa hem de sıradışılığa önem vermekteyiz. Logo tasarım ekibimiz farklı etnik kültür yapısından oluşmuş olup, sürekli kendilerini geliştiren bir çizgide tasarımlar hazırlamaktadır. Her proje için iki logo tasarımcı ortak çalışmakta olup, proje boyunca diğer tasarımcı gruplarla sürekli fikir alışverişinde bulunmaktadır. Ekip olarak, müşterilerimize firmanın kurumsal kimliğini ve felsefesini en iyi şekilde yansıtan logo tasarımlar sunmayı bir borç bilmişizdir.


Ürün ve Hizmetler

3dtasarım, logo tasarımı, Afiş tasarımı, kartvizit tasarımı, kurumsal kimlik, iç mekan tasarım, dış cephe tasarım, web tasarımı, google adwords, e ticaret siteleri

#3d tasarım #Afiş tasarımı #kartvizit #logo tasarımı #


Benzer Firmalar