LMI Leadership Management International Turkey


Dünya Ticaret Merkezi B3 No:313 Yeşilköy, İstanbul

Telefon1: 212 465 7005

Telefon2:

Fax: 212 465 7007

Web: www.lmi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1966
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GİRİŞİMCİ LİDERLERE “FRANCHISING” AVANTAJLARI
“Franchising” sistemiyle dünyada 1 milyondan fazla insana LİDERLİK eğitimi veren dünyanın en saygın ve önde gelen “Profesyonel Eğitim” kurumlarından LMI® Uluslararası Liderlik ve Yöneticilik Programı, Türkiye’deki girişimcilere “Franchising” kolaylıkları sağlıyor.
Merkezi ABD’de bulunan ve 67 ülkede 40 yılı aşkın uluslararası deneyime sahip profesyonel eğitim kurumu Leadership Management International® (LMI®), 2008 yılında çalışma alanına Türkiye’yi de ilave etmişti. 2010 Yılında LMI- Türkiye, İstanbul ve Ankara’daki Franchisee’leri aracılığıyla başta KOBİ’ler olmak üzere çok çeşitli sektörlerdeki kurumlara Liderlik eğitimi veriyor.

LMI®, Türkçe dahil 24 farklı lisandaki Liderlik, Yöneticilik ve Gelişim Programlarıyla birlikte, 2015 yılına kadar tüm Türkiye’deki Franchisee sayısını 20’ye çıkartmayı hedefliyor.

Şirket yöneticileri ve işverenler, rekabet avantajının insanlar aracılığıyla sağlandığının farkındadır. İnsanlar bir başkasının işinde kendi işlerinde olduğu kadar yoğun performans gösteremeyebiliyorlar. Kendi işleri olduğunda insanlar şartları daha fazla zorluyorlar ve başarıya ulaşmak için daha çok çaba sarfediyorlar. Kendi işinin patronu olmak herkes için cazip geliyor.

LMI®’nin Franchising yapısı, tüm dünyada büyük miktarlarda finansal yatırım yapmadan bireysel başarı ve liderlik becerileriyle kendi işinin patronu olmayı hedefleyen kişiler tarafından tercih ediliyor.

LMI® Türkiye’de de, şirket ve bireylere performanslarını geliştirme yolları sunan, kendi işini yapan profesyonellerden oluşan bir İş Ortaklığı ağı oluşturarak büyümeyi hedefliyor. Bu iş ortaklığı; uygulama kolaylığı, her iki tarafın haklarını da eşit oranda gözetmesi nedeniyle tüm dünyada kullanılan “Franchising” modeliyle yapılanıyor. Franchising yöntemiyle çalışan LMI®’nin iş ortakları, müşterilerine, gerçek iş performanslarını ortaya çıkarmanın yollarını bulmak için belirlenen LMI® programları ile koçluk yaparak yardımcı oluyorlar.


Ürün ve Hizmetler

1. LMI-Türkiye kimdir?
Leadership Management® Türkiye, 1966 yılında kurulmuş olan ve dünya çapında 60’ı aşkın ülkede faaliyet gösteren LMI® Group’un bir parçasıdır. Dünyadaki en başarılı insan geliştirme kuruluşlarından biridir. Şirket felsefesinin temelinde öz değerler, liderlik ve kurucusu Paul J Meyer`in motivasyonel prensipleri yatmaktadır.
Bu tutumla hareket ederek, her endüstri kolundaki binlerce şirketle beraber çalıştık ve rakipsiz sonuçlar elde eden benzersiz liderler yaratma konusunda önemli bir rol oynadık. LMI-Türkiye, iş performansı gelişimini, kişilerin gelişimi aracılığıyla sağlama anlayışını benimsemektedir. İnancımız, insanların, her kuruluşun kalbini ve ruhunu oluşturduğu ve bir şirketin en büyük varlığı olduğu yönündedir.
Yeni yönetici olmuş profesyonellerden üst düzey yöneticilere ulaşan bir kitleye, işe gerçekten rekabetçi bir değer katmak için gerekli olan beceri ve yaklaşımların geliştirilmesi konusunda mükemmel düzeyde bir destek sağlamaktayız. İnsanlar herhangi bir işin en temel ve en vazgeçilmez öğesidir; gösterdiğimiz çaba, insanların kabiliyetlerini ve tam potansiyellerini keşfetmelerini sağlamaya yöneliktir. Verdiğimiz bu sözün arkasında duruyor ve bundan gurur duyuyoruz.
2. LMI-Türkiye Franchise sahibi ne yapacaktır?
LMI-Türkiye’ye katılarak, özenle seçilmiş olan gelişim programlarını üst düzey karar mercileri, liderler, yöneticiler ve süpervizörlerle birlikte işleme fırsatına sahip olacaksınız.
LMI-Türkiye, liderlik geliştirme konusuna gerçek anlamda yenilikçi bir yaklaşım sunarak bu yolda liderliği elinde tutmaktadır. Son 40 yıl süresince gelişim ve sürekli iyileştirme süreçlerinden geçmiş çeşitli LMI® programları sunmaktayız. Uzman koçluğu ve fasilitasyon temeline dayanan bu programlar istenilen gerçek etkiyi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Müşterilerimizle, kazanmaya yönelik bir ortaklık kuruyoruz; sıradışı neticeler sunma, belirli ihtiyaç ve gereksinimlere odaklanma konusunda kendini kanıtlamış bir geçmişe sahibiz.
LMI programları, zaman, çoklu algıyla öğrenme ve aralıklı tekrarlama olarak adlandırılan üç temel öğrenme tarzıyla gerçekleştirilmektedir; kişisel koçluk ile birleştirildiğinde, aşağıdaki kilit alanlarda, ölçülebilir sonuçların elde edilmesi sağlanmaktadır:
• Liderlik, kişisel motivasyon ve hedef belirleme
• Artış gösteren kişisel verimlilik, karlılık ve satış
• Gelişkin organizasyon ve insan yönetim becerileri
• Daha açık ve daha etkili iletişim
• İleri düzeyde ekip geliştirme ve güçlendirme
Her franchise sahibi, LMI® gelişim programlarının sunulmasına aracılılık yaparken bir yandan da müşterileriyle, destek ve güvene dayalı, uzun soluklu ortaklıklar kurarak bireysel ve profesyonel anlamda başarılı bir yolculuğa çıkacaktır.
3. Fasilitasyon nedir?
Her LMI® franchise sahibinin çalışma tarzı farklıdır. Deneyimlerimiz ve müşterilerimizin bize ilettiği bilgiler ışığında 2-3 günlük seminerlerin, uzun konferansların ve eğlence günlerinin uzun ömürlü sonuçlar sağlamadığını bilmekteyiz.

#Franchising Franchise #Girişimcilik Girişim #Bayilik #Liderlik Yöneticilik #Kişisel gelişim


Benzer Firmalar