ARTBAR AJANS


Tanyeri Apt.No:473 k.3 d.8 Suadiye

Telefon1: 0216 416 40 27

Telefon2: 0216 416 40 28

Fax: 0216 416 40 13

Web: www.artbarajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Artbar Ajans Alanında Beklentiler Ötesinde Yenilikler Getirip En Kaliteli Hizmeti , Dürüst Ve Güvenilir Bir Şekilde Sunmak İçin Kurulmuştur. Amacımız Sürekli Gelişen Rekabetçi Dünya Koşullarında Gereksinimlerinizi Karşılarken Tecrübelerimizi Ve Yaratıcılığımızı Aktarmaktır.
Amatör Ruhlu , Genç Ve Dinamik Kadromuz İle Sizlere Sanki İçerideki Bir Departmanınız Gibi Yakın Olur , Sık Sık Paylaşır , Mümkün Olan En İyisini Çıkarır Ve Daha Fazlasının Olabileceğine İnanırız. İhtiyaçlarınızı En Kısa Sürelerde Ve En Uygun Fiyatlar İle Profesyonelce Karşılarız.


Ürün ve Hizmetler

Adversitement Reklam Production Produksiyon Consulting Danismanlik Innovative Design Dizayn Animational Program Credits Animasyon Image Movies DVD VCD Authoring Introductory Productions Modelling Animation Shading 3d Technology 3d Dubbing Montage Editing Compositing Institutional Identity Logo Catalogue Katalog Insert Flyer Indoor Outdoor Designs Banner Interactive Designs Website Designs Internet Banner Photography Fotograf Translations Ceviri Campaign Kampanya Strategic Reports Starateji Fair Stand Design Fuar Stand Fair Stand Production Uretim POP Corporate Identity Press Promotion Promosyon

#reklam,produksiyon #damışmanlık,dizayn #animasyon,logo #website,banner #fotograf,fuar,promosyon


Benzer Firmalar