Basel Bilgisayar Ve Güvenlik Sistemleri


Merkez Mah Mithatpaşa Cad Dolunay Sok No:1 Yenibosna/İstanbul / Zeytinlik Mah.Taşevler Sok No:7 Bakırköy/İstanbul

Telefon1: +90 212 653 30 80

Telefon2: +90 212 570 57 99

Fax: 212 654 30 99

Web: www.baselbilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Basel Bilgisayar Hizmetleri

Basel Bilgisayar Hizmetleri, 2002 yılında kurulmuş olup, insan kaynaklarına verilen önem, yüksek eğitimli çalışanlar ve müşteriye ilişkilerinde gösterilen hassasiyet, geçen kısa süre içerisinde onlarca kurumsal bakım anlaşmalı müşteri portföyüyle, kendine pazar payı oluşturmuştur.

Müşteri portföyünün geniş olması, sayesinde oluşturduğumuz bakım-destek gruplarını, önemli lojistik konumu olan müşterilerimizde hazır bulundurmakta, bu sayede, istanbul içerisinde bir çok bölgeye hızlı erişim sağlamaktayız.

Şirket bünyesinde bulunan eğitim-destek elemanlarımız telefon ve internet üzerinden, hızlı çözüm sunmak için çalışmaktadırlar.

Satış-Teklif departmanımız, müşterilerimize alternatif ürünler sunmakta ve farklı ürünlerin birbirleri ile olan kıyaslamaları konusunda bilgilendirmeler vermek için çalışmaktadırlar.
Geniş müşteri portföyümüz Satış, Eğitim, Destek ve Danışmanlık departmanlarının gerek nicelik gerekse de nitelik olarak gelişme ve artmalarını sağlamakta, bu sürecin meyveleri de alanlarında ihtisaslaşmış personellerin, hızlı ve doğru çözüm sunmalarını sağlamaktadır.
Birbirinden farklı onlarca sektörde, ihtiyaç sahibi müşterilerimizin, teknolojik altyapısını, alternatif yazılım ürünleri ile desteklemekte ve otomasyona geçişlerinde destek olmaktayız.
Biliyoruz ki, bizler her zaman müşterimizden bir adım önde olmalı ve onların ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunabilme noktasında hazır olmalıyız.

Eğer bilgisayar hizmetlerinde, sorun yaşamaya devam ediyorsanız, daha önce yaşadıklarınızın hepsini bir yana bırakın, Çağrı Merkezimiz: 0212 653 3080 numaralı telefondan bizlere ulaşın, sizi yerinizde ziyaret edelim, neler yapabileceğimizi konuşalım, artık teknoloji sizi rahatsız etmesin, olması gerektiği gibi, HUZUR versin, MUTLULUK versin.


Ürün ve Hizmetler

0 ve 2.el bilgisayar ve laptop tamir-bakım, alım-satımı OENM yedek parça satısı
özel siparişler
web hosting
kurumsal şirket çözümleri
güvenlik sistemleri kurulumu
paket program satışı

#Bilgisayar #OEM SATIŞ #GÜVENLİK SİSTEMLERİ #LAPTOP TAMİRİ #PAKET PROGRAM


Benzer Firmalar