Anasayfa » Telekomünikasyon » İSTANBUL Telekomünikasyon » İkra Telekom İletişim Teknolojileri ve Güvenlik Sistemleri

İkra Telekom İletişim Teknolojileri ve Güvenlik Sistemleri


Atatürk Mah Sütçü Cad Alkılıç Sok No:16/4

Telefon1: +90216 5202284

Telefon2:

Fax: +90216 5202294

Web: www.ikratelekom.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çok Değerli Sektörel Yetkin Paylaşımcılarımız;

Dünyada Küreselleşme süreci hızlı hareket etmeyi gerektirirken, dünya pazarı bugüne kadar görülmemiş bir hıza ulaştı. Dünya pazarları küreselleşme sürecinin de etkisiyle giderek birbirine yaklaşmakta. İletişim ve teknoloji alanındaki uluslararası gelişmeler bir yandan dünyadaki farklı ulusal kimliklerin kaynaşmasına neden olurken, Diğer yandan da küresel pazarda hızla büyüyen İkra Telekom; İletişim Teknolojileri `nde genç ve heyecanlı ulusal kimliği ile ses iletişimine katılımını arttırmaktadır.

İşte Bu nokta da İkra Telekom İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla hızlı bilgi, karar verme, sipariş ve teslimat akışını kolaylaştırmaya başlayarak, Çağımızın en uygun iletişim aracı interneti günlük kullanım haline dönüştürdü. Ses iletişimi ürünlerine yönelik talep dünya genelinde artarken, refahın daha geniş kitleler tarafından paylaşılması Bu yerlerde ürün talebinin artmasına neden olmuştur. İkra Telekom `un katkıları ile önümüzdeki yıllarda daha da artması sağlayacaktır.

Ses iletişimi ürünlerine yönelik talebin aynı anda bu kadar çok ülkede böylesine yüksek düzeye ulaşmış olmasına ilk kez tanık olunuyor. Bu nedenle de İkra Telekom gibi etkin ve başarılı bir teknoloji firmasının varlığı büyük önem taşıyor. İkra Telekom gerek hizmet gerekse yerleşmiş kadrosu ile uluslararası pazarlarda etkin olan taraflara fazla zaman harcamaksızın Dünya ses iletişimi alanındaki tüm gelişmeler hakkında bilgilerini paylaşmaya devam edecektir.

Bilgilerinize, Saygılarımızla...

İkra Telekom İletişim Teknolojileri


Ürün ve Hizmetler

Alcatel-Lucent, Karel, Panasonic, Siemens, Voip ve İp Uygulamaları, Dect Telefonlar, Telefon Santralleri, Tüm Santral Ürün ve Hizmetleri

#Alcatel Lucent #Karel #Siemens #Voip İp #Konferans


Benzer Firmalar