Turkuaz Eğitim Danışmanlık


Giyimkent C2 Ada B218 Blok No:21 Esenler

Telefon1: 0212 438 62 41

Telefon2: 0541 438 62 41

Fax: 0212 438 35 13

Web: www.TurkuazEgitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Turkuaz Eğitim olarak, Yurtdışı Eğitimin ciddiyetini kavrayabilmiş, nitelikli, deneyimli, hızlı, kaliteli ve dürüst hizmet politikası ile yüzlerce öğrencinin Bulgaristanda ve yurtdışında eğitim görmesinde ilk basamak olmuştur.

Turkuaz Eğitim uzman ve deneyimli personeli ile, ilk basamak olan ülke ve okul seçiminden, vize işlemlerine, ekonomik ve özel anlaşmalı otobüs uçak biletlerinden, eğitim sürecinin sonuna kadar her zaman en iyi fırsatları ve olanakları sunmak için çalışmaktadır.

Sektörel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Turkuaz Eğitim , uyguladığı kaliteli ve dürüst hizmet politikası ile kısa zamanda, sektörün önde gelen firmalarından biri olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Avrupanin son yıllarda eğitiminde gözde ülkesi Bulgaristan.Turkiye`de herhangi bir üniversiteye kayit yaptirmak isteyen öğrenciler, lise mezunu olduktan sonra kendisini bilinmeyen zorlu bir yaris icinde buluyor.Bu sınav ÖSS (ogrenci sec sinavi).Bu sinavda öğrencilerin %80′ni üniversiteye yerlesemiyor ve cogu zamanda ogrenciler ilk sinavda istedikleri yeri kazanamiyor.Buna alternatif olarak Turkiye`deki ogrencilerin yabanci bir ulkede daha iyi ve kaliteli bir üniversite okuma istegi doguyor. Bu ulkelerden birisi de Bulgaristan`dir.

# # # # #


Benzer Firmalar