Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » Karmapera Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri

Karmapera Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri


Ihlamurdere Cad. No:77/1 Kemaliye Apt. Beşiktaş İstanbul

Telefon1: 05366105857

Telefon2:

Fax:

Web: www.karmapera.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hizmetlerimiz Danışmanlık ve Organizasyon olarak iki ana gruba ayrılır.
Danışmanlık alanındaki hizmetlerimiz Cafe, Bar, Restorant ve Eğlence yerleri gibi işletmeleri kapsar.

Proje aşamasından Fizibilite raporuna kadar tüm hizmetleri içerir. Ön çalışma, Bölge aştırması, Resmi İşlemler, Restorasyon & Dekorasyon, Ekip Kurma, İş geliştirme, Personel eğitimi gibi hizmetlerden ayrı ayrı yararlanabileceğiniz gibi, İşletme Danışmanlığı seçeneği ile tüm hizmetlerimizde tek kalemde yararlanma imkanlarınızda mevcuttur.
Organizasyon Hizmetleri konusundaki hizmetlerimiz çok çeşitlidir. Konser, Şenlik, Festival, Açık Hava Etkinlikleri, Fuar Organizasyonları hakkındaki aklınıza gelebilecek her ayrıntıda hizmetimiz mevcuttur.

Organizasyonunun alım ve satımından konser programının oluşturulmasına, ses ışık sahne kurulumundan bar ve standların kurulumuna, bu bar ve standların işletilmesi veya kiralanması hizmetlerinden etkinlik için farklı ve eğlenceli animasyonların ayarlanmasına, bar düğün veya konserler için sanatçı temininden organizasyonun güvenlik ekibinin oluşturulmasına kadar Organizasyonun tüm alanlarında güçlü ve tecrübeli bir ekip ile hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


#Danışmanlık Güvenlik #Organizasyon Animasyon #Konser Cafe #Bar Ruhsat #personel eğitimi


Benzer Firmalar