Demir Bilgisayar ve Güvenlik Hizmetleri


çırpan mh. fırın sk. no:25/A

Telefon1: 2562255

Telefon2: 0554 8968692

Fax:

Web: demirbilgisayarguvenlik.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında kurulan DEMİR BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK HİZMETLERİ sektöründe önemli bir boşluğu doldurmak üzere bilgisayar ürünlerinin tamiratı faaliyetlerine başlamıştır.
Hızlı bir şekilde büyüyen notebook pazarında ihtiyaç duyulan servis/tamir hizmetleri ve yedek parça satışı bunlardan en önemlisidir. Notebook servis/tamir hizmetlerini alanında eğitimli ve uzman teknik kadrosu, profesyonel servis/tamir ekipmanları, geniş bir yelpazede bulundurduğu bol ve çeşitli yedek parça stoğu ile, en doğru yaklaşımlarla ve en hızlı şekilde sunarak sürekli büyüyen firmamız; mevcut yedek parça stoğunu benzer hizmetler veren bilgisayar firmaları, kurumsal firmalar ve son kullanıcı müşterileri ile de paylaşarak Bursa’nın marka bağımsız notebook yedek parça toptancısı olmuştur. Firmamız stoklarında bulunan notebook parçalarını detaylı bir şekilde gerçek stok olarak web üzerinden müşterilerine sunarken, çeşitli kriterleri baz alarak belirlediği parça fiyatları ile de ülkemizde henüz yeni yeni gelişmekte olan bu alanda öncü ve belirleyici firma olmuştur.
Basit olarak; kurumlardan ve son kullanıcılardan satın alınan sağlam/arızalı/hurda notebookların komponent bazında ayrıştırılması, tasnif edilmesi, test ve bakımlarının yapılması ile elde edilen yenilenmiş/güvenilir yedek parçaların dışında (cover, inverter, floresan, anakart ...vs), ithalat yoluyla elde edilen sıfır yedek parçalar da (batarya, adaptör, lcd, optik sürücü ...vs) stoklarımızda bulunmaktadır. Olabildiğince çeşitli marka ve modellere rağmen, ihtiyaç duyulan tüm yedek parçaları orijinal ve muadil olarak bütün notebooklar için müşterilerimize sunmak geleceğe dönük en önemli hedeflerimiz arasındadır.
Prensip olarak tüm müşterilerine hızlı ve ekonomik çözümler sunmayı hedef edinmiş olan firmamız, sorun üreten değil, sorun çözen firma anlayışı ve her geçen gün büyüyen müşteri kitlesi ile tüm Bursa de tanınan ve güvenilen, sektörün alanında öncü firmalarından biri olmuştur.

Burada, üzerinde önemle durduğumuz bir konuyu da sizlerle paylaşmak istiyoruz:

Yapılan yoğun reklam ve pazarlama çalışmaları sonucunda ülkemizdeki notebook satışlarının her geçen gün arttığını hepimiz biliyoruz. Gerçek anlamda ihtiyacı olsun veya olmasın, mobilite gerektirmeyen basit işler için bile kullanıcılar artık desktop pc yerine notebookları tercih ediyorlar. Ancak çoğu kullanıcı bu cihazların hassas bir yapıda olduğunu, bu sebeple son derece dikkatli kullanılması gerektiğini bilmiyor ve genellikle bilgilendirilmiyor da. Bunun sonucunda; ekranı kırılan, üzerine sıvı dökülen, yere düşen, klavye tuşları yerinden fırlamış, kullanım (ve bazen de üretim) hatası sonucu hep aynı yerden hep aynı arızayı yapan yüzlerce cihaz tamir ettik ve tamir etmeye devam ediyoruz. Kısmen de olsa bu gibi durumları engellemek ve kullanıcıları notebook ve parçaları hakkında bilgilendirmek amacıyla web sayfamıza ilgili bölümlerde bulabileceğiniz birtakım bilgiler ilave ettik. Faydalı olacağını umuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#güvenlik #bilgisayar #teknik servis #bakım #satış


Benzer Firmalar