Anasayfa » Turizm » ÇANAKKALE Turizm » Motel Mimoza

Motel Mimoza


Saroz Körfezi,Güneyli Köyü Sahili,Atatürk cd No.13 Gelibolu

Telefon1: 286 572 68 65

Telefon2: 533 573 30 42

Fax: 286 572 68 65

Web: motelmimoza.blogcu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Motel Mimoza Saroz Körfezi,Güneyli Köyü sahilinde temizliği ve güler yüzlü hizmetiyle iddialı bir tesis olup,15 oda 45 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir.Her odada ayrı banyo-tuvalet mevcuttur ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Odalarımız 2,3 ve 4 kişilik farklı yatak adetlerine sahiptir.Odalardan içeri adım attığınızda mis gibi sabun kokusu sizi karşılar.Çarşaflar özenle ütülenmiş,yataklar özenle hazırlanmıştır ve her yer tertemizdir..

Motelimiz 3 katlı 2 ayrı binadan oluşmaktadır.

Plaja 25 mt. uzaklıktadır.Sahilin ve denizin kum olması, denizin birden derinleşmemesi nedeniyle çocuklar güven içinde yüzebilmektedir.

Misafirlerimize kafeteryamızda sabahları zengin çeşitli açık büfe kahvaltı sunulmaktadır.

Öğlen ve akşam da aşçımızın hazırladığı lezzetli ev yemekleri,mezeler ya da ızgara çeşitleri yenilebilir.İsteyen misafirlerimiz yemeklerinin yanında Şarköy üzümlerinden hazırlanmış nefis şaraplarını da yudumlayabilirler.

Kafeteryada kuş sesleri arasında dinlenirken çay,kahve ya da soğuk içecekler içmek,tost ya da sigara böreği yemek her zaman mümkündür.

Saroz Körfezi,rüzgar sörfü için ülkemizde ve dünyada ideal alanlardan olup Körfez sularının zengin balık,sünger ve deniz bitkisine sahip olması burayı su altı sporlarına meraklılar için de önemli bir yer haline getirmiştir.

Oksijen oranının çok yüksek olması nedeniyle kalp ve akciğer rahatsızlığı başta olmak üzere şeker hastalığı, iştahsızlık ve uykusuzluk problemi olanların ilgisini çekmektedir.

Güneyli Köyü,Namık Kemal`in mezarının ve Rumeli Fatihi Gazi Süleyman Paşa`nın türbesinin bulunduğu Bolayır`a 5 km , Çanakkale Savaşı`nın yer aldığı Gelibolu Milli Parkı`na da 40.km mesafededir.Milli Park sınırları içindeki şehitlikler,kaleler,müzeler ve Atatürk`ün Karargah Evi görülmesi gereken yerler arasındadır.

Seyahat etmeyi, değişik yerler görmeyi sevenlerin,tertemiz denizlerde yüzmeyi isteyenlerin,rüzgar sörfü ya da su altı sporlarına ilgi duyanların görmesi gereken yer Güneyli Köyü`dür.

Kendini evinde hissetmek, temizlik konusunda endişe duymadığı bir tesiste kalmak yeni dostlar edinmek,neşeli ve güzel bir ortamda bulunmak isteyenlerin adresi de Motel Mimoza`dır.

Motelimizde kablosuz internet ve uydu tv yayını da mevcuttur.


detaylı bilgi için:
http://motelmimoza.blogcu.com incelenebilir


Ürün ve Hizmetler


#çanakkale gelibolu #otel motel #pansiyon tatil #dalgıçlık sörf #saroz balıkçılık


Benzer Firmalar