HYDROSEEDİNG FİNN CORP


BELEDİYE SARAYI NO:16

Telefon1: 462 871 3314

Telefon2: 533 71474207

Fax: 462 871 3314

Web: www.hydroseeding.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:IRAK,SURİYE,AZERBAYCAN,GÜRCİSTAN,BULGARİSTAN,KAZAKİSTAN

Amerika Birleşik Devletlerinde 1953 yılında,büyük zirai faaliyetlerde kullanılmak üzere ekim makinaları keşfedilmiştir.FINN CORPORATION tarafından icat edilen bu makineye FINN CORP, Hydroseeder ismini vermiştir.Fınn Hydroseeder la yapılan çok büyük alanlardaki tarımsal ekim çalışmaları, ABD tarımına büyük miktarda katkıda bulunmuş ve yeni istihdam sahaları oluşturmuştur.

Her türlü tohumun çimlenebilmesi için en ideal ortamın hazırlayıcı olan hydroseeders beraberinde birçok sektörün doğmasına neden olmuştur.Erozyonla mücadele,toprak stabilitasyonu,çayır mera ve yem bitkileri ekimi ve ıslahı,peyzaj yeşil saha çalışmaları gibi birçok iş kolunda kullanılmaya başlanmıştır.Artık tüm dünyada ,çimlenme denince akla ilk gelen hydroseeding teknolojisidir....

Hydroseeding in mucidi olan FINN ,1953 yılından bu yana sürekli sektöre öncülük etmiş ve sektörün standartlarını belirleyen şirket olmuştur.Üretmiş olduğu alternatifsiz ve benzersiz sarf melzemelerin yanında yine ürettiği alternatifsiz ve benzersiz makina ve ekipmanlarıyla konuyu sektör haline getirmiştir.Yüksek teknolojiyle üretim yapan şirket;sarf malzeme,makina (Hydroseeder,Bark Blower,Straw Blower),yedek parça,teknik destek,mühendislik hizmetleri ve üretim sürekliliğiyle ihtiyaçları aşan bir mantıkla çalışmaktadır.



FINN CORPORATION VE GMG TARIM SAN.TİC.LTD.ŞTİ.NİN ORTAK ÇALIŞMALARIYLA 2007 YILINDA BU BÜYÜK VE BENZERSİZ FINN HYDROSEEDİNG TEKNOLOJİSİ TÜRKİYE YE GELMİŞTİR. BUGÜN GMG TARIM ,dünyanın ilk ve en büyük hydroseeding şirketi olan FINN CORPORATION IN TÜRKİYE,IRAK,SURİYE,AZERBAYCAN VE GÜRCİSTAN ULUSLARARASI YETKİLİ BAYİİLİĞİNİ YÜRÜTMEKTEDİR.

Uzun değerlendirmeler sonunda da 01.06.2010 tarihinde TÜRKİYE YURTİÇİ SATIŞLAR DİREKTÖRLÜĞÜNE KARADENİZ PEYZAJ&FİDANCILIK TİC.LTD.ŞTİ getirilmiştir.
TÜRKİYE deki tüm organizasyonu profesyonel anlamda kurup yönetecek bilgi birikimine ve kadrosuna sahip olan şirket FINN makina ve sarf malzemelerinin temini,satışı,eğitim ve uygulama destekleri,yedek parça ve teknik servis konularında tek yetkilidir.


Ürün ve Hizmetler

HYDROSEEDİNG, PÜSKÜRTME ÇİM, ÇİM, FINN CORP, MULCH, MALÇ, TORF, HPN, HYDROMAX, STİCKPLUS, HYDROSEEDER, BARK BLOWER, STRAW BLOWER, EROZYONLA MÜCADELE, TOPRAK STABİLİTASYONU, PEYZAJ, TOZLA MÜCADELE, ÇÖP ÖRTÜSÜ, YANGINLA MÜCADELE, KOKU KONTROL,

#HYDROSEEDİNG,hydroseeding #püskürtme çim #çim,peyzaj #malç,torf #erozyonla mücadele


Benzer Firmalar