NATSU VAKUM


Natsu Makine San. Tic. Ltd. Şti Baksan Sanayi Sitesi B 128 No:1 Eskişehir

Telefon1: 0 222 340 02 18

Telefon2:

Fax: 0 222 340 21 18

Web: www.vakum.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

- NATSU Makine bilgi ve tecrübe birikimi ile vakumla kaldırma – taşıma sistemlerinde günümüzün modern teknolojisini sizlerle paylaşmaktadır. Kaliteli zamanında çözüm ve üretim en üst seviyede müşteri tatminini kendisine ilke edinmiştir. Üretimini gerçekleştirdiğimiz vakum sistemleri ile ilgili geniş bir uygulama alanı ile her türlü materyalin kaldırma ve taşınmasında müşterinin problemlerine özel çözümler üretmenin mutluluğunu yaşamaktayız.


- Bizimle iletişime geçtiğinizde vakumla kaldırma ve taşıma sistemleri ile ilgili her türlü kombinasyon değerlendirilerek güvenli ekonomik tatmin edici fikir düşünce ve de önerilerimiz mutlaka olacaktır. Konumuzla ilgili her türlü mühendislik hizmetlerini sizinle paylaşmaya hazırız. Değişik ölçü, ebat, ağırlık ve tasarımlarımızda çalışan güvenliği ergonomi kesinlikle göz ardı edilmemektedir.

Sınırsız yedek parça ve servis hizmetleri ile daima yanınızdayız.


Ürün ve Hizmetler

Vakum Pompa Vinc Kreyn Pergel Vinc Kablo Tamburu Balanser Köprülü Vinç Vakum Vantuz Manüpulator Pad Havalı Tutucu Elektirikli Zincirli Vinç Vantuzlar Vakumlu Sistemler Taşıma Sistemleri Manipulatör Ahşap Vakum Tutucular Sunta Taşıma Manipulatör Vakumla Cam Vakumla Sac Vakumla Mermer Vakumlu Kaldırma Balancer Vakumlu Taşıma Makinaları Manüplator Vahle Enerji Baraları Liftket Elektrikli Zincirli Vinçler Mermer Ekipmanları Kablo Arabaları Şaryo Araba Blover Kuru Vakum Pompası Rotary Vane Vakum Pompası Manipulatör suction cups, vacuum cups, vacuum pumps, vacuum, vacuum switch vacuum hose, suction, suction lifting, vacuum lifters, vacuum lifting, ergonomic vacuum tube lifters, vacuum material handling, vacuum generators, rubber suction cups, manipulators, vacuum robotic components, bottling components, below the hook lifters, end effectors, vacuum suction hand cups, vacuum lift, vacuum gauges, vacuum frames, tube lifting systems, venturi, vacuum technology

#vakum vinc #vacuum lifting #kaldırma vakumlu #tasıma pompa #vantuz


Benzer Firmalar