Namar Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.


Ataköy, 9–10. Kisim, B–15 Blok D:30 Bakirköy / ISTANBUL

Telefon1: 0212 506 60 51

Telefon2:

Fax: 0212 506 60 61

Web: www.namardanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NAMAR Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 2005 yılında bir grup öğretim üyesi tarafından İstanbul’da kurulmuştur. Kişisel deneyimlerini yurt içi ve yurt dışı pek çok çalışmayla zenginleştirmiş kurucular, NAMAR çatısı altında daha kapsamlı ve etkin projeler üretmeyi hedeflemişlerdir. Uzmanlık ve deneyimler ışığında yapılan öngörüler ve planlamalar doğrultusunda NAMAR kurulduğundan bu yana ürettiği projelerle önemli bir başarı ve büyüme hızını yakalamıştır. NAMAR yetkinliklerine dayanarak amaçları doğrultusunda çalışmalarına devam etmekte, genç, yetenekli ve çalışkan kadrosunun da desteği ile ulusal ve uluslararası pazarlarda hızlı büyümesini sağlıklı adımlarla sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

NAMAR, akademisyen ve uzmanlardan oluşan deneyimli ekibi ile ulusal ve uluslararası düzeyde çağdaş danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Proje, Yönetim ve İnsan Kaynakları Danışmanlığı ile Eğitim Hizmetleri, NAMAR’ın yetkinlik alanı olarak belirlediği ve kurumsal kaliteyi yakaladığı hizmet alanlarıdır.

Proje danışmanlığı, Avrupa Birliği, Dünya Bankası ve TÜBİTAK tarafından finanse edilen çeşitli hibe programlarında proje fikrinin oluşturulmasından proje faaliyetlerinin yürütülmesine kadar tüm süreçlerde sağlanan hizmetleri içermektedir.

NAMAR, hem kamu kuruluşları hem de özel kuruluşlar için çağdaş yönetim süreçleri ve insan kaynakları uygulamaları ile ilgili danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır.

Akademisyen ve uzman eğitmenlerin yer aldığı NAMAR ekibi, teorik ve pratik alanlarda da müşterilerinin genel ve özel gereksinimlerine yönelik eğitim hizmetleri sunmaktadır.

#Danışmanlık Firması, İnsan kaynakları #Avrupa Birliği Projeleri, Leonardo Da Vinci Proje #TUBİTAK Proje, Proje Merkezi #Danışmanlık Firmaları, Kırsal Kalkınma Proje #Proje Danışmanlığı, istihdam Proje


Benzer Firmalar